Zdravlje i medicina

Veterinarske ordinacije i veterinari

Veterinarske ordinacije specijalističke su zdravstvene ustanove koje se bave liječenjem i pregledima kućnih ljubimaca te domaćih i divljih životinja, a stručnjaci na ovom području su veterinari.

Veterina se kao grana medicine brine o zdravlju i zaštiti životinja, pridruženim istraživanjima, ali i o hrani životinjskog porijekla i srodnim temama. Primarno se bavi preventivom, dijagnosticiranjem i liječenjem oboljenja i poremećaja kod životinja, kao i suzbijanjem širenja zoonoza i zaraznih oboljenja. Sama veterinarska djelatnost obuhvaća nekoliko osnovnih grana - temeljnu i pretkliničku veterinarsku djelatnost, veterinarsku kliničku znanost, veterinarsko javno zdravstvo i sigurnost hrane te animalnu proizvodnju i biotehnologiju. U sklopu veterine i veterinarskih ordinacija također djeluju i veterinarske apoteke koje se bave prodajom i izdavanjem svih vrsta lijekova za životinje, a svojim klijentima osiguravaju i hranu za životinje s posebnim zdravstvenim stanjima te konzultacije u vezi ishrane i liječenja.

Veterinarske ordinacije ponajviše se bave liječenjem kućnih ljubimaca kao što su psi, mačke, glodavci, ptice, zečevi i slično. Ordinacije na raspolaganju imaju vrhunske stručnjake koji po potrebi izlaze i na teren radi liječenja životinja, a to je najviše potrebno kada su u pitanju domaće životinje i njihov uzgoj na selima. U veterinarskoj ordinaciji najviše se obavljaju područja dijagnostike, pregleda, stomatologije, kirurgije, anestezije. Vrhunske veterinarske ordinacije diljem Hrvatske možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju