Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Upravljanje nekretninama je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Pojam nekretnina, u pravnoj terminologiji označava česticu zemljine površine zajedno sa svime što je sa zemljištem trajno spojeno na površini ili ispod nje.

Nekretnine u naravi uvijek predstavljaju najvrjedniji dio imovine pojedinca i zajednice, te se takva djelatnost mora obavljati sa najvećom mogućom pažnjom zbog njenog utjecaja na sigurnost i udobnost stanovanja, kao i na utjecaj na tržište nekretnina. 

Stanovi i poslovni prostori u zgradi kojima se kvalitetno upravlja imat će veću tržišnu vrijednost od onih u zapuštenim i neodržavanim zgradama.

Ukoliko tražite tvrtku koja se u svojoj primarnoj djelatnosti bavi upravljanjem nekretninama, pretražite naše stranice i pronađite najbolji odabir za sebe i svoje potrebe.


Upravljanje nekretninama povezuje tehniku, ekonomiju, financije i pravo

Upravljanje nekretninama je kontinuirani radni proces koji održava i poboljšava funkcionalnost i stanje nekretnine te njezinih dijelova i uređaja. Taj proces podrazumijeva upravljanje koje uključuje pravne, financijske, informatičke i slične poslove te održavanje koje uključuje građevinske, tehničke i strojarske poslove na nekretnini.

Djelatnici koji se bave ovom djelatnošću pokrivaju sve pravne, tehničke i ekonomske aspekte upravljanja nekretninama, a suradnjom s nizom izvoditelja radova osiguravaju kvalitetno održavanje zgrada.

Profesionalni djelatnici u upravljanju nekretninama pružaju usluge visoke kakvoće upravljanja i održavanja svih vrsta zgrada, uz odgovornost u radu i odnosu prema korisnicima te uzimaju u obzir sigurnost korištenja, zaštitu zdravlja, života i okoliša. Dodatno, u mogućnosti su svakoj investiciji osigurati svu potrebnu skrb, voditi evidenciju, organizirati sve popravke te biti prisutni u svakoj situaciji koja može nastati, a u kojoj je potrebno prisustvo.

Upravljanje nekretninama podrazumijeva pomoć oko pitanja osiguranja nekretnina, energetske učinkovitosti zgrada, naknade upraviteljima, uknjižbe i etažiranja. Pružaju online podršku, pravnu službu, pravne i zakonske dokumente i hitnu podršku od 0-24.Gradnja i nekretnine
Upravljanje nekretninama


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr