Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Upravljanje stambenim prostorima je organizacijsko-programsko rješenje koje u skladu sa Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima omogućuju kompleksno upravljanje stambenim i poslovnim zgradama.

Upravljanje stambenim prostorima podrazumijeva redovito održavanje zajedničkih dijelova i uređaja zgrade u graditeljskom i funkcionalnom stanju, hitne popravke zajedničkih dijelova i uređaja zgrade, nužne popravke, osiguranje zgrade kod osiguravajućeg društva, zamjene postojećih i ugradnje novih zajedničkih dijelova i uređaja zgrade, otplate zajma za financiranje troškova održavanja i poboljšavanja zgrade, poslovanje upravitelja zgrade koji obavlja povremene i godišnje preglede zgrade, izradu programa rada koji potvrđuju suvlasnici.

Ukoliko tražite tvrtku koja se bavi upravljanjem i održavanjem stambenih prostora, velik izbor nalazi se na portalu Moja djelatnost. Pogledajte našu ponudu i odaberite tvrtku čije Vam usluge najbolje odgovaraju.


Kompletne usluge upravljanja i održavanja stambenih prostora

Održavanje stambenog prostora, između ostalog podrazumijeva i poslove čišćenja stambenih prostora, koje uključuje svakodnevno i periodično održavanje stambenog prostora, čišćenje potkrovlja, podruma, garaža, završna čišćenja nakon građevinskih radova, pranje i poliranje podova, tepiha i tepisona te namještaja i pranje staklenih površina.

Glavni problemi koji se javljaju na i u zgradama su vezani za dizala koja u velikom broju zgrada treba obnoviti. Zatim krovovi koji su dotrajali i potrebno ih je zamijeniti ili obnoviti izolaciju ravnog krova.

Pročelja zgrada odnosno fasade zgrada u vrlo su lošem stanju, što nije samo estetski nepoželjno, već vlasnici moraju trpjeti posljedice lošije izolacije svoje nekretnine pa stoga plaćaju veće račune grijanja, a također ubrzano dolazi i do ostalih većih oštećenja.

Instalacije na i u zgradama, odnosi se na strojarske, vodovodne, kanalizacijske kao i na rashladno-toplinske te dimovodne instalacije, također zauzimaju mjesto među velikim problemima zgrada, i to zbog svojega značaja kao i zbog svoje dotrajalosti.

Kako bi u rekordnom roku uklonili sve probleme s kojima se susrećete, obratite se jednoj od ponuđenih tvrtki na našim stranicama.Gradnja i nekretnine
Upravljanje i održavanje stambenih prostora


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr