Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Turizam i ugostiteljstvo

Turizam i ugostiteljstvo


Želite posjetiti nova mjesta, probati novu gastronomsku ponudu i počastiti se večerom na nekoj drugačijoj i zanimljivoj lokaciji? Nalazite se na pravom mjestu. Portal Moja djelatnost donosi Vam veliki izbor restorana, konoba i pizzeria iz cijele Hrvatske.

U zanimljivo uređenim prostorima na području cijele Slavonije, Istre i Dalmacije okusite domaće specijalitete od izvornih namirnica i priuštite si novo iskustvo i zadovoljstvo. Kako bi lakše odabrali destinaciju, posjetite naš portal i pogledajte ponudu online.

Ugostiteljski sektor podrazumijeva sve objekte koji se bave pripremom i poslugom hrane i pića. Ona podrazumijevaju prostore gdje se možete sastati sa obitelji i prijateljima te se u ugodnom društvu osjećati kao kod kuće. Ugostiteljski objekti često su rezervirani za razne proslave i događanja.


Priprema i posluga hrane i pića

Ugostiteljstvo je privredna i uslužna djelatnost. Cilj ugostiteljstva je pružanje usluga klijentima za koje oni plaćaju određenu cijenu. Djelatnost ugostiteljstva se vrši u objektima koje nazivamo ugostiteljski objekti. Klijenti u ugostiteljstvu su turisti, putnici i rezidentne osobe koje u ugostiteljskim objektima zadovoljavaju svoje potrebe.

Ugostiteljstvo je u mnogim zemljama usko vezano sa turizmom i predstavlja važan izvor prihoda. Prema tipu i vrsti usluga ugostiteljske objekte možemo podijeliti na: ugostiteljske objekte za pružanje usluga smještaja i ugostiteljske objekte za pružanje usluga hrane i pića. Pored ovih osnovnih usluga, u ugostiteljskim objektima se mogu priređivati i različiti oblici zabave, svečanosti i proslave.

Neki od ugostiteljskih objekata su hoteli, restorani, kasina i klubovi. Tako na ovom portalu, osim objekata za pripremu i posluživanje hrane i pića, možete pronaći i objekte koji nude smještaj te druge vidove zabave. Ugostiteljski objekti stvoreni su kako bi Vama pružali kompletne usluge ukusne hrane, velik izbor raznog vrsta pića te smještaj za jednu ili više noćenja.

Bogatu ponudu ugostiteljskog sektora pretražite na portalu Moja djelatnost i budite sigurni da nećete pogriješiti u odabiru.Turizam i ugostiteljstvo
Ugostiteljski sektor


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr