Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Javna djelatnost i institucija

Javna djelatnost i institucija


Velik broj raznih udruga i zadruga svoje usluge nude i na našem portalu. Ovdje ćete pronaći kontakte i osnovne informacije raznih udruga i sindikata koje se nalaze na području Republike Hrvatske. Sve na jednom mjestu olakšava pronalazak i štedi Vaše vrijeme. Provjerite nalazi li se ovdje ono što tražite.

Udruge su svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih i pravnih osoba. Te se osobe udružuju u udruge radi zaštite nekih zajedničkih vrijednosti, interesa i ciljeva, odnosno radi zaštite ljudskih prava i sloboda, ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva.

Zadruga je, kao poseban pravni oblik, definirana kao dragovoljno, otvoreno, samostalno i neovisno društvo kojim upravljaju njezini članovi, a svojim radom i drugim aktivnostima ili korištenjem njezinih usluga, na temelju zajedništva i uzajamne pomoći ostvaruju, unapređuju i zaštićuju svoje pojedinačne i zajedničke gospodarske, ekonomske, socijalne, obrazovne, kulturne i druge potrebe i interese i ostvaruju ciljeve zbog kojih je zadruga osnovana.Javna djelatnost i institucija
Udruge i zadruge


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr