Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Turizam i ugostiteljstvo

Turizam i ugostiteljstvo


Turizam i ugostiteljstvo dvije su djelatnosti izrazito razvijene u Republici Hrvatskoj te su jedne od najvažnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske. Turizam i ugostiteljstvo važne su karike u promociji Hrvatske kao odlične destinacije za odmor.

Kategorija turizam i ugostiteljstvo uključuje smještaj, turističke agencije i ugostiteljski sektor.

Na portalu Moja djelatnost možete pronaći tvrtke koje se bave najmom smještaja na području cijele Republike Hrvatske, a koji podrazumijeva privatni smještaj, apartmane, vile i hotele. Također, ovdje se nalazi veliki broj turističkih agencija, uglavnom sa područja Dalmacije, koje su ovdje za svako Vaše pitanje.

Ugostiteljski sektor podrazumijeva vrhunske gastronomske restorane i restorane brze hrane te različite caffe i koktel barove. 

Ukoliko želite otputovati, a ne možete odabrati destinaciju, provjerite ponudu na našim stranicama te brzo i lako donesite odluku.


Turizam i bogata ponuda u ugostiteljstvu

Od smještaja sa osnovnom opremom do luksuznih vila i apartmana sa bazenom i okućnicom, sve možete pronaći na jednom mjestu. Ovdje se nalazi veliki izbor kuća, apartmana i soba za iznajmljivanje u svim mjestima Dalmatinske obale. 

Detaljni opisi sa mnoštvom slika objekata i okolice pomažu da budete potpuno sigurni u svoj izbor. Apartmani, sobe, hoteli, kampovi, svaki smještaj je detaljno prezentiran sa fotografijama objekta i smještajnih jedinica, razinom opremljenosti i kontaktima vlasnika nekretnine.

Uz pomoć turističke agencije Vaše će putovanje ili godišnji odmor proći bez brige i nejasnoća jer će agenti učiniti sve što je potrebno kako biste svoj zasluženi godišnji odmor proveli ugodno i sigurno.

Ako ste umorni od uvijek iste hrane i želite probati nešto novo, izvornu domaću kuhinju ili nešto sasvim drugačije, nalazite se na pravom mjestu. Između različitih pružatelja usluga, potražite restoran čiji će Vas djelatnici iznenaditi svojim kulinarskim vještinama, odličnim jelima i ugodnom atmosferom.

Na stranicama portala Moja djelatnost pronaći ćete sve informacije koje morate znati ukoliko se odlučite putovati na bilo koje područje Republike Hrvatske. 


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr