Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Javna djelatnost i institucija

Javna djelatnost i institucija


Turističke zajednice svakog mjesta pružaju kompletne usluge koje su potrebne turistima za ugodan provod u određenom mjestu ili gradu. One raspolažu svim informacijama vezanima za smještaj, organizaciju raznih izleta i drugih sadržaja te imaju sve potrebne informacije za aktivno planiranje odmora i putovanja.

Također, uključuju prijedloge turističke zajednice i mjesta kako bi u potpunosti ispunili svoj odmor sa zabavnim aktivnostima i avanturama. Dobro su upoznati sa svim aktivnostima, događanjima i manifestacijama pojedinog mjesta kako bi Vam mogli predložiti što posjetiti i u čemu sudjelovati. Također, nude informacije vezane za gastronomiju, što obavezno morate probati i nikako ne smijete izostaviti.

Turističke zajednice bave se ostvarenjima i promicanjem turističkih znamenitosti i identiteta, podizanjem kvalitete turističke ponude, promocije i obavljanja promotivnih aktivnosti u zemlji i inozemstvu koji su od zajedničkog interesa za sve subjekte u turizmu.Javna djelatnost i institucija
Turističke zajednice


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr