Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Transport, otpremništvo i skladištenje

Transport, otpremništvo i skladištenje


Područje transporta, otpremništva i skladištenja podrazumijeva prijevoz putnika, tereta i robe, skladištenje i dostavu, vučnu službu i carinjenje robe.

Na jednom mjestu, na portalu Moja djelatnost, pronađite sve što trebate vezano za transport, otpremništvo i skladištenje. Profesionalne i kvalitetne usluge na jednom mjestu olakšavaju Vam pronalazak, štede Vaše vrijeme i novac.

Organizacija prijevoza robe u međunarodnom i domaćem prometu, osiguranje pošiljki kod svih vrsta transporta, prijevoz putnika, skladištenje i carinjenje robe te vučna služba,  primarne su djelatnosti kojima se bave. 

Individualan pristup svakom klijentu i poštivanje važnosti rokova, omogućuje isporuku kvalitetne, brze i pouzdane usluge prijevoza Vaše robe na željenu destinaciju. Profesionalni djelatnici prate pošiljku od preuzimanja pa sve do isporuke robe.


Kompletna usluga transporta, otpremništva i skladištenja

Djelatnosti skladištenja i dostave podrazumijevaju kompletan servis od dovoza robe sa mjesta njezinog nastanka ili kupovine, preko carinjenja, do skladištenja, manipulacije, distribucije, te naravno povratne logistike.

Tvrtke nude usluge sveukupne brige o tijeku roba klijenata od mjesta njezina nastanka do mjesta krajnje potrošnje na najracionalniji način. Specijalisti s dugogodišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje, organizacije poslovnih procesa, svoje znanje iz ukupnog poslovanja poduzeća koriste u izradi najboljeg logističkog rješenja.

Ukoliko trebate brzu i kvalitetnu uslugu pretražite našu ponudu i u najkraćem mogućem roku dogovorite uslugu. Pouzdan, siguran i brz transport robe omogućuje Vam bezbrižnu selidbu, dok otpremništvo i skladištenje garantira sigurnu pohranu robe i brigu o svakom artiklu.

Na portalu Moja djelatnost također možete pronaći tvrtke kojima je primarna djelatnost carinjenje robe i špedicija. Transportni troškovi robe moraju biti navedeni. Carinjenju podliježe roba koja nema status robe Zajednice.

Velik broj tvrtki koje se bave navedenim djelatnostima nalaze se na području cijele Republike Hrvatske, a vi odaberite onu koja Vam najviše odgovara. 


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr