Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Kultura, umjetnost i obrazovanje

Kultura, umjetnost i obrazovanje


Uredska oprema, fotokopiranje, tiskarske usluge i izdavaštvo, sve na jednom mjestu, ako Vam je potrebna povoljna i kvalitetna usluga pregledajte tvrtke iz naše ponude. Široka ponuda lako je usporediva što Vam omogućuje najbolji izbor za Vaše potrebe.

Pojavu tiska omogućio je izum tiskarskog stroja. Tisak predstavlja zajednički pojam za sva tiskana izdanja koja se inače nazivaju novinama, časopisima, revijama, magazinima, knjigama itd. Postoji više načina umnožavanja tiskanih izdanja: visoki tisak, plošni tisak, propusni tisak i duboki tisak. Česti predstavnici visokog tiska su knjigotisak, fleksotisak i čelični tisak. Plošni tisak je offsetni tisak, a najčešći predstavnik dubokog tiska je bakrotisak. Predstavnik propusnog tiska je sitotisak.

Tisak i izdavaštvo u svojoj djelatnosti uključuje usluge, ali i materijale te opremu potrebnu za tiskanje i izdavaštvo. Kako bi usluga bila kvalitetna, nužna je profesionalna oprema te stručni djelatnici koji će ostvariti svaku Vašu zamisao.Kultura, umjetnost i obrazovanje
Tisak i izdavaštvo


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr