Auto-moto i transport

Tehnički pregled i registracija vozila

Sva vozila koja svakodnevno sudjeluju u prometu moraju biti tehnički ispravna i jednom godišnje registrirana. Sve veći broj vozila na hrvatskim prometnicama značio je i povećanje broja tvrtki koje se bave upravo ovom djelatnošću.

Tehnički pregled obavezno je obaviti prije registracije, a njegova je svrha otkriti eventualne nepravilnosti u radu i kvarove na vozilu, koji tada trebaju biti sanirani prije produživanja registracije. Na tehničkom pregledu stručni djelatnici upozoriti će Vas na sve nepravilnosti koje bi mogle ugroziti sigurnost putnika. Kada je s vozilom sve u redu, tada dobivate "zeleno svjetlo" za registraciju. Tvrtke koje djeluju u području ovih djelatnosti sada možete brzo i jednostavno pretražiti na portalu Moja Djelatnost i pronaći onu koja Vam najviše odgovara.

Svrha tehničkog pregleda ne leži samo u tome da vlasnik dobije dozvolu za produženje registracije, već pomaže otkriti eventualne nepravilnosti na motornom vozila, a koje mogu itekako utjecati na sigurnost vozača, putnika i drugih sudionika u prometu. U ovlaštenim stanicama za tehnički pregled tako će stručni djelatnici obaviti kompletnu kontrolu Vašeg vozila, koja obuhvaća sve dijelove – od upravljača, elektronike, kompletne mehanike i ispušnog sustava. U postupku ispitivanja vozila provjerava se jesu li konstrukcijske i tehničke osobine vozila i njihovih dijelova, sklopova i uređaja u skladu s propisima i normama, odnosno jesu li oni uredno ispitani. Ispitivanje se sastoji od pregleda vozila, dijelova, sklopova i uređaja, snimanja tehničkih značajki vozila, pojedinih sklopova i uređaja, pregleda pripadajuće dokumentacije, stručne obrade rezultata utvrđenih ispitivanjem i donošenja konačne ocjene te izdavanja Potvrde o ispitivanju vozila. Kada Vaše vozilo nije zadovoljilo uvjete za prolazak tehničkog pregleda, u što kraćem roku morati ćete otkloniti kvar ili nepravilnost, kako biste nesmetano mogli sudjelovati u prometu.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju