Građevinarstvo i nekretnine

Građevinarstvo i nekretnine
Staklo i staklarski proizvodi

Staklo je već dugi niz godina materijal koji je izuzetno korišten u građevinskim djelatnostima, a nezamjenjiv je u raznim uređenjima interijera i eksterijera. Upravo su zato brojne tvrtke specijalizirane upravo za proizvodnju i postavljanje ovog materijala.

Staklo je materijal koji ne možemo pronaći u prirodi, međutim korišteno je od davnina. Samo staklo dobiva se procesom taljenja osnovnih sirovina: kvarcnog pijeska, sode i vapnenca. Njegova upotreba u građevinarstvu također ima bogatu povijest. Obično staklo tako se koristi u izradi prozorskih stakala, ali i raznih komada namještaja, ogledala, i sličnog. Kada je unutarnje uređenje prostora u pitanju, staklo se pokazalo kao izuzetno atraktivan materijal te ga brojni dizajneri koriste u izradi cijelih staklenih pregradnih stijena koje prostoru na jednostavan način mogu podariti vrhunski izgled. U eksterijeru i oblaganju zgrada se staklo koristi u kombinaciji s drugim materijalima, a u procesu proizvodnje može se dodatno "pojačati", pa tako osim običnog stakla postoji i kristalno, vatrostalno i kvarcno staklo koje je izdržljivije i čvršće od običnog.

Priprema stakla za korištenje u građevinskoj djelatnosti obuhvaća njegovu dodatnu termičku obradu, a po narudžbi klijenata također se može oslikati i dekorirati raznim tehnikama. Što se tiče proizvoda od stakla, ono je ovdje također u svakodnevnoj upotrebi - od čaša, boca, zdjela, vaza, ogledala i ostalih stvari koje svakodnevno koristimo u kućanstvu. Iako je za izradu svakog od navedenih predmeta staklo potrebno na drugačiji način obraditi kako bi se došlo do najboljih rezultata, za to su na raspolaganju brojne tvrtke koje se bave staklom i proizvodima od stakla i njegovom pravilnom pripremom, ali i ugradnjom u eksterijere i interijere. Pronaći ih možete brzo i jednostavno na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju