Auto-moto i transport

Špedicija, transport, skladištenja

Špedicija, transport, skladištenja poslovi su za koje na području Hrvatske postoje brojne specijalizirane tvrtke koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u radu.

Špedicija se, kao gospodarska djelatnost, bavi prvenstveno organizacijom otpreme i dopremom robe te njenim provozom kroz određenu zemlju i ostalim poslovima te "papirologijom" vezano za istu. Ova djelatnost odnosi se na sve vrste kopnenog, pomorskog i zračnog prijevoza. Transport pak, obuhvaća samo prevoženje robe ili tereta na odredište, uglavnom uz korištenje teretnih kamiona, vlakova, brodova, aviona, ali i kombija i ostalih motornih vozila za manje količine robe. Sam prijevoz obavljaju profesionalni vozači s bogatim iskustvom u ovom poslu. Skladištenje robe također je djelatnost koju u svojoj ponudi imaju brojne tvrtke koje djeluju u domeni prijevoza robe, a njihov opsežan popis i usluge možete jednostavno i brzo pronaći na portalu Moja Djelatnost.

Špedicija se obavlja za domaći i međunarodni promet, a špediter svom nalogodavcu osigurava zaključenje ugovora o prijevozu određene robe te na sebe preuzima sve druge poslove i radnje potrebne na obavljanje cjelokupne djelatnosti prijevoza. Što se same vrste prijevoza tiče, špedicija može biti lučka, odnosno pomorska, kontinentalna i granična. Otpremnički poslovi u širem smislu obuhvaćaju i otpremanje i dopremanje stvari do prijevoznoga sredstva, ispostavljanje ili pribavljanje tovarnih listova i teretnica, sklapanje ugovora o osiguranju, i slično. Skladištenje robe također je dio djelatnosti koje se odnosi na upravljanje robom i teretom. Upravo zato brojne tvrtke na raspolaganju imaju svoja skladišta u kojima će sigurno i prema najvećim standardima skladištiti robu i teret za svoje klijente, sve dok nije vrijeme za njihovu daljnju isporuku. Za sigurno upravljanje svim vrstama robe i tereta koje svakodnevno prometuju u domaćem i međunarodnom prometu, u svakom su trenutku zaduženi stručni djelatnici, a tvrtke svojim klijentima jamče najviše standarde upravljanja teretom i robom.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju