Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Javna djelatnost i institucija

Javna djelatnost i institucija


Trebate savjet o pravnim postupcima ili trebate nekog tko će Vam pomoći pronaći odgovarajući posao? Kontaktirajte konzultanate ovisno o djelatnosti, a oni će Vam rado pomoći i savjetovati Vas.

Na našem portalu možete pronaći razne tvrtke koje se bave savjetovanjem. Poslovno savjetovanje vezano za javnu nabavu, EU fondove i inženjering, porezno i financijsko savjetovanje, računarske usluge i konzalting, računovodstveno savjetovanje, kontroling i revizija, liječenje od ovisnosti, prevencija rizičnih ponašanja, socijalna skrb i podrška svim dobnim skupinama, bračno savjetovanje, psihokonzalting, dio je usluga koje nude tvrtke koje se bave savjetovanjem.

Savjetovališta mogu osnivati udruge za zaštitu potrošača, a rade na dobrobit građana. Primarni cilj im je osigurati potrošačima bolju informiranost o njihovim pravima kao mogućnosti njihove zaštite, pomoći i usmjeriti klijenta na pravi put. Savjetovališta pružaju stručne savjete potrošačima, vode evidenciju o broju i vrsti pruženih savjeta, te o svom radu redovito izvješćuju nadležno ministarstvo. Javna djelatnost i institucija
Savjetovališta


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr