Poljoprivreda

Poljoprivreda
Rasadnici i vrtni centri

Rasadnici i vrtni centri mjesta su na kojima možemo pronaći najširi izbor biljaka svih vrsta, bez obzira je li riječ o kućnim biljkama ili onima koje planiramo posaditi u dvorištu ili okućnici.

Rasadnik je naziv za područje, odnosno zemljište na kojem se proizvodi rasadni materijal. On obuhvaća voćne i lozne sadnice te sadnice različita ukrasnoga i šumskoga drveća i grmlja. U brojnim rasadnicima također se uzgaja i izrazito popularno kućno bilje. Sadnice se uzgajaju iz sjemena, reznica ili cijepljenjem. Proces uzgoja obuhvaća korištenje kvalitetne zemlje koja odgovara svakoj vrsti biljke, a brojni rasadnici dio svog uzgoja obavljaju unutar staklenika i plastenika, u kojima će i biljke koje inače rastu u toplijim krajevima imati idealne uvjete za rast. U rasadnicima se, prilikom uzgoja, koriste i razni kemijski preparati kojima se biljke maksimalno štite od štetnih utjecaja i nametnika.

Vrtni centri mjesta su koja mogu na raspolaganju imati i rasadnik za uzgoj, međutim ovdje se prvenstveno radi o prodaji sadnica, sjemenja, biljaka i popratne opreme. Vrtni centri najbolja su mjesta na kojima ćete pronaći sve što Vam je potrebno za brigu o biljkama, a također ćete na raspolaganju imati velik izbor prvenstveno kućnih biljaka, kao i sadnog materijala za vrt i okućnice. Na licu mjesta od stručnjaka na ovom području također možete dobiti i koristan savjet za uzgoj svih vrsta biljaka, kao i kupiti proizvode kao što su zemlja, gnojivo, ali i dekorativne predmete poput vrtnih ograda, ukrasnih skulptura i sličnog. Popis rasadnika i vrtnih centara u kojima možete pronaći sve od navedenog potražite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju