Auto-moto i transport

Prodaja, otkup i posredovanje vozilima

Brojne su se tvrtke specijalizirale za otkup i prodaju rabljenih motornih vozila, a u njihovoj se bogatoj ponudi svakodnevno mogu pronaći vozila po pristupačnim cijenama.

Otkup i prodaja vozila djelatnosti su koje svakodnevno bilježe sve veći promet, prvenstveno zato što je u njihovoj ponudi moguće kupiti vozila u vrhunskom stanju po znatno povoljnijoj cijeni nego u salonima automobila. Stoga ne čudi kako se sve više ljudi odlučuje za ovakav način kupnje, ali i prodaju svojih vozila. Automobili, motori, skuteri, ili pak teretna vozila - ponuda ovakvih tvrtki uključuje cijeli spektar kategorija vozila, a jamče Vam veću sigurnost nego kupnja vozila privatno, prema dogovoru. Popis tvrtki koje se bave ovom vrstom djelatnosti možete pronaći na portalu Moja Djelatnost i provjeriti što imaju u svojoj ponudi.

Tvrtke koje se bave ovom vrstom djelatnosti svojim klijentima pružaju kompletnu uslugu. U slučaju da ne uspijevate prodati svoje vozilo putem oglasnika, oni će za vas poduzeti sve korake da to ostvarite u što kraćem vremenskom roku. Za svoje klijente također pružaju usluge uređenja vozila, odnosno sanirati će određene nepravilnosti na vozilu kako bi ono bilo prodano za što veću cijenu. Otkup vozila može biti obavljen odmah po preuzimanju, odnosno za njega Vam odmah mogu isplatiti dogovorenu svotu, a dalje će njihovi zaposlenici u potpunosti preuzeti prodaju na sebe. Za mnoge ljude ovo je najkvalitetniji i najjednostavniji način prodaje vozila, a budući da se radi o ovlaštenim prodajnim mjestima, cjelokupni proces nema skrivenih opasnosti koje se uglavnom tiču nemogućnosti naplaćivanja vrijednosti vozila. S druge strane, za brojne kupce prodaja rabljenih vozila u ovlaštenim kućama najpovoljniji je i najsigurniji način kupnje. Kupci mogu biti sigurni kako kupljeno vozilo nema skrivenih problema i potrebnih popravaka, budući da se vozilo po preuzimanju od prijašnjeg vlasnika detaljno kontrolira i možete biti sigurni što za uloženo dobivate. Brojne kuće specijalizirane su za prodaju jedne marke ili vrste motornih vozila, a njihovi Vas zaposlenici pravovremeno mogu obavijestiti i kada na raspolaganju budu imali vozilo koje tražite.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju