Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Transport, otpremništvo i skladištenje

Transport, otpremništvo i skladištenje


Ukoliko planirate put na daljnju destinaciju ili Vam je potreban prijevoz do određene, bliže destinacije, pogledajte tvrtke koje se bave prijevozom i pronađite kvalitetan i povoljan prijevoz za sebe i svoje suputnike.

Najvažnije prilikom odabira načina putovanja je svakako sigurnost. Odaberite sigurnu i pouzdanu opciju uz portal Moja djelatnost. Nakon sigurnosti, podjednako je važna i udobonost putovanja. Svi volimo brzo stići na odredište, a ugodna temperatura u vozilu te udobna sjedala u kojima možete malo i odspavati, nisu na odmet. 

Sve to što očekujemo od prijevoznika nije lako pronaći i često ostanemo razočarani. Sa ponudom na portalu Moja djelatnost to nećete doživjeti. Odlična ponuda na jednom mjestu uštedjet će Vaše vrijeme i novac, a bit ćete sigurni da ste donijeli najbolju odluku.


Cestovni i morski prijevoz putnika

Prijevoz putnika podrazumijeva prijevoz na bliže i dalje destinacije te prijevoz autobusom prve klase, taxijem i taxi brodom. Tvrtke koje se bave uslugama prijevoza svoje usluge obavljaju profesionalno, sigurno, kvalitetno i brzo. 

Prijevoz putnika također podrazumijeva autobusni prijevoz, prijevoz osoba s invaliditetom, kamionski prijevoz, kombi prijevoz putnika, pogrebni prijevoz, rent-a-car usluge i taxi prijevoz.

Bez obzira na to kakvu vrstu prijevoza trebate, slobodno se s punim povjerenjem obratite djelatnicima tvrtki na našim stranicama. U kategoriji Prijevoz putnika pronaći ćete osnovne informacije i kontakte prijevozničkih agencija, a sve svoje daljnje želje i potrebe dogovorite s njima.

Vrste prijevoza koje obavljaju tvrtke iz ovog područja su linijski prijevoz putnika, transferi, povremeni prijevoz i prijevoz učenika. Oblici prijevoza putnika su županijski prijevoz, međužupanijski prijevoz i međudržavni prijevoz.

Sva vozila redovito su servisirana, stoga su sigurna i garantiraju ugodnu vožnju. Ljubazni i profesionalni djelatnici brinu o sigurnosti i udobnosti vožnje. 

Posebna pažnja posvećena je klijentima koji putuju na poslovne sastanke, konferencije, kongrese te razne europske sajmove. U mogućnosti su ponuditi komforan, siguran i brz prijevoz klijenata. Stignite odmorni na željenu destinaciju, putujte ugodno i smireno. Transport, otpremništvo i skladištenje
Prijevoz putnika


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr