Poljoprivreda

Poljoprivreda
Poljoprivredni strojevi i mehanizacija

Poljoprivredni strojevi i mehanizacija imaju jedan cilj - pojloprivrednicima olakšati obradu zemlje i time ubrzati proces proizvodnje, kao i povećati opseg proizvedenih dobara.

Današnja poljoprivredna proizvodnja bila bi nezamisliva bez korištenja moderne poljoprivredne mehanizacije. Sam pojam poljoprivredne mehanizacije zapravo obuhvaća različite strojeve. Neki od najpoznatijih strojeva za obradu zemlje svakako su traktori, kombajni, plugovi, drljače i slično. Strojevi u poljoprivredi tradicionalno se mogu podijeliti u nekoliko skupina: pogonske, priključne, kombinirane i posebne poljoprivredne strojeve. Od pogonskih je najpoznatiji i najšire u upotrebi traktor, a od kombiniranih kombajn. Strojevi se proizvode prema zahtjevima poljoprivrednika i samoj proizvodnji, uz pomoć najsuvremenijih tehnologija i vrhunskih stručnjaka. Danas na tržištu postoji velik broj proizvođača koji se bave upravo ovom granom djelatnosti.

Poboljšanje poljoprivrednih strojeva kontinuirani je proces u kojem se neprestano proizvode novi proizvodi i razne inovacije, sve uz primjenu suvremenih tehnologija. Osim same proizvodnje, za dugi vijek trajanja poljoprivrednih proizvoda ključno je i redovito i stručno održavanje, za što su Vam na raspolaganju brojne radnje. Osim novih strojeva, velik broj prodajnih mjesta poljoprivrednicima također može ponuditi i rabljene strojeve i mehanizaciju po pristupačnijim cijenama. Diljem Hrvatske postoji velik broj prodajnih mjesta na kojima možete nabaviti profesionalnu poljoprivrednu mehanizaciju i strojeve, a pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju