Poljoprivreda

Poljoprivreda
Poljoprivredne ljekarne i stočna hrana

Poljoprivreda kao grana djelatnosti, osim mehanizacije za obradu plodova, obuhvaća i cijeli niz komponenata na koje je potrebno obratiti pažnju kada je uzgoj plodova ili životinja u pitanju.

Poljoprivredne ljekarne prodajna su mjesta koja u svom asortimanu imaju cijeli niz proizvoda koji će svakom poljoprivredniku olakšati svakodnevnu obradu zemlje i brigu za biljke i životinje koje uzgaja. Poljoprivredne ljekarne osiguravaju poljoprivrednim proizvođačima bržu, jednostavniju i najpovoljniju nabavku repromaterijala (sjeme, mineralna gnojiva, zaštitna sredstva) za ratarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo te nabavku sirovina i gotovih smjesa za ishranu stoke. Osim repromaterijala i sirovina, u poljoprivrednoj ljekarni može se kupiti i roba široke potrošnje (kosilice, trimeri, zaštitna odjeća i obuća, alati i razne kućanske potrepštine).

Stočna hrana samo je dio onoga što možete pronaći na policama poljoprivrednih apoteka, a na tržištu danas postoji velik izbor proizvođača specijaliziranih upravo za proizvodnju vrhunske hrane i dodataka ishrani stoke. Većina prodajnih mjesta ovog tipa u ponudi također ima i sadni materijal, uz kompletni asortiman proizvoda za zaštitu bilja od nametnika. Prodajna mjesta na kojima možete pronaći sve od navedenog potražite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju