Poljoprivreda

Poljoprivreda
Poljoprivredna gospodarstva

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili OPG udruga je koja se bavi poljoprivrednim djelatnostima svih vrsta, a kupcima mogu ponuditi prirodne proizvode vrhunske kvalitete.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) je fizička osoba ili skupina fizičkih osoba članova zajedničkog kućanstva, koje obavljaju poljoprivrednu djelatnost na poljoprivrednom gospodarstvu koristeći se vlastitim ili unajmljenim proizvodnim jedinicama. Na prostorima poljoprivrednih gospodarstava mogu se uzgajati sve vrste voća i povrća, žitarice, OPG-i mogu biti orijentirani i na stočarstvo, uzgoj peradi, proizvodnju mlijeka, jaja i mesa, proizvodnju akholonih i bezalkoholnih pića i ostale grane usko ili šire vezane za poljoprivredu. Za razliku od masovne proizvodnje, OPG-i imaju znatno manji opseg produkcije na godišnjoj bazi, međutim brojni su se kupci već uvjerili u visoku kvalitetu njihovih proizvoda, i ono što je najvažnije - prirodno podrijetlo.

Sama uloga OPG-a kao takvih je bolje korištenje proizvodnih kapaciteta i radne snage članova OPG-a te stjecanje dodatnog dohotka na OPG-u. OPG, koji na tržištu prodaje vlastite poljoprivredne proizvode, a koje je proizveo na poljoprivrednom gospodarstvu, obvezan je upisati se u Upisnik poljoprivrednika. Najznačajnije OPG-ove u Hrvatskoj, zajedno s popisom njihovih proizvoda možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju