Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Javna djelatnost i institucija

Javna djelatnost i institucija


Kada se suočite sa smrću svojih bližnjih teško je razmišljati o organizaciji pogreba i svim popratnim obavezama koje treba odraditi, stoga u našoj bogatoj ponudi pronađite tvrtku koja će Vam u tome pomoći i olakšati teške trenutke. 

U najtužnijim i najtežim trenucima obratite se poduzećima koja se bave pružanjem kompletne usluge i organizacijom ispraćaja i pogreba što podrazumijeva dogovaranje termina za ispraćaj, odabir pogrebne opreme, izradu osmrtnica, objavu u svim javnim glasilima, usluge vokalnog ansambla/ limene glazbe/ puhačkog orkestra/ tamburaškog sastava, odabir cvjetnih aranžmana te prijevoz pokojnika.

Brojne tvrtke bave se savjetovanjem i organizacijom svega što je potrebno, od trenutka kada je dojavljena vijest o smrti pa sve do čina zadnjeg oproštaja. Kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba, kremacije i ispraćaja na svim grobljima, prijevoz umrlih osoba specijalnim vozilima uz ishođenje kompletne dokumentacije, usluge su koje obavljaju pogrebna poduzeća.Javna djelatnost i institucija
Pogrebna poduzeća


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr