Građevinarstvo i nekretnine

Građevinarstvo i nekretnine
Podvodni građevinski i ostali radovi

Podvodni građevinski i ostali radovi specifična su vrsta radova u području građevinske djelatnosti, a zahtijevaju korištenje vrhunske opreme i bogato znanje i iskustvo.

Podvodni građevinski radovi u najširem smislu se odnose na izgradnju i sanaciju riva, marina, pristaništa, izgradnju i sanaciju kanalizacijskih ispusta, kao i snimanje profila morskog dna. Većina tvrtki koje se bave ovim zahtjevnim poslom, osim u opremu, velika sredstva ulažu i u osposobljavanje ronioca koji će biti sposobni izvesti ove zahtjevne građevinske zahvate. Ostali podvodni radovi uključuju polaganje i preglede naftovoda, plinovoda, vodovoda, kanalizacijskih ispusta, energetskih i optičkih kabela ispod vode. Tu su i popravci objekata morske tehnologije, zaštita čeličnih konstrukcija različitim materijalima, dizanje potonulih plovnih i drugih objekata i brodske opreme.

Osim samih zahvata koji se odnose na izgradnju, tvrtke koje se bave ovim poslom na raspolaganju imaju i razna ispitivanja i snimanja za klijente, koja se obično obavljaju prije nego što se krene u sam proces izgradnje. Klijentima su tako na raspolaganju vizualni, foto, CCTV i video pregledi brodova, ROV pregledi podvodnih instalacija i konstrukcija, razni popravci, održavanja i čišćenja brodskih trupova, podvodnih konstrukcija, usisa, rešetki i ventila. U Hrvatskoj postoji nekoliko značajnijih tvrtki koje se bave navedenim poslovima, s bogatim iskustvom. U potpunosti su opremljene za izvođenje svih podvodnih radova, a pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju