Građevinarstvo i nekretnine

Montažne kuće i objekti

Iako se na montažne kuće i druge vrste montažnih objekata često gleda kao na nešto što ne može zadovoljiti standarde ugodnog života, posljednjih su godina stekle sve veću popularnost.

Montažne kuće idealne su za ljude koji žele živjeti u prostoru u potpunosti izrađenom prema njihovim mjerama i potrebama, a upotreba montažnih objekata u sve je većem porastu kada su u pitanju vikendice i objekti smješteni u prirodi. Najveća prednost montažnih kuća i objekata je u njihovoj manjoj cijeni od izgradnje klasičnih objekata, kao i brzini same izgradnje. Za manje od godine dana na raspolaganju možete imati gotov montažni objekt! Sve veću potražnju tržišta za montažnim objektima prepoznali su i brojne tvrtke na području Hrvatske koje su svoje resurse uložile upravo u proizvodnju montažnih objekata prema željama klijenata.

Montažni objekti, naglašavaju stručnjaci, zapravo se svojom udobnošću ne razlikuju od objekata visokogradnje te također svojim vlasnicima pružaju ugodan svakodnevni život. Za razliku od objekata visokogradnje, montažne kuće se mogu pohvaliti i svojom ekološkom prihvatljivošću. Bez potrebe za ugradnjom debelog sloja izolacije, montažne kuće imaju čak 10% veću netto korisnu površinu od zidane kuće istih karakteristika. Međutim, montažne kuće imaju rok trajanja, za razliku od klasične zidane gradnje. Objekt se tada vrlo jednostavno i jeftino može demontirati i potom reciklirati. Ukoliko se odlučite na izgradnju montažne kuće ili objekta, kvalitetne izvođače možete pronaći na portalu Moja Djelatnost!


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju