Ljepota i njega

Ljepota i njega
Modni studio i agencije

Modne agencije i studiji mjesta su na kojima je moguće napraviti prve korake u svijetu manekenstva, a bave se primarno prezentiranjem i zastupanjem modela.

U svijetu mode danas postoje brojne agencije i studiji, a specijalizirani su za nekoliko područja djelatnosti. Tako se neke agencije bave zastupanjem modela isključivo u tzv. fashion industriji, druge su specijalizirane za komercijalne poslove, dok neke na raspolaganju imaju poslove hostesiranja. Većina je specijalizirana za jednu od ovih djelatnosti i zastupa velik broj modela. Unutar modnih agencija djeluju ljudi usko povezani sa svijetom modelinga, koji u svakom trenutku znaju što je na tržištu najtraženije. Modni studio prostor je u kojem se odvijaju i razna profesionalna snimanja modela, a modna je agencija zadužena za dobrobit svojih članova, odnosno djelatnici agencije svojim će članovima ugovarati poslove i voditi računa o njihovim pravima u modnom svijetu.

Modne agencije mogu biti specijalizirane za muške i ženske modele, ali također biti i podijeljene s obzirom na dob svojih članova, kojima onda pronalaze poslove na području države i izvan nje. U Hrvatskoj postoji više specijaliziranih modnih agencija i strudija, a potražiti ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju