Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Ekonomija

Ekonomija


Želite angažirati marketing stručnjake koji će značajno pridonijeti uspješnosti vašeg poslovanja? Ovdje možete kontaktirati tvrtke s iskustvom u marketingu koje će vam olakšati put do uspjeha.

Upravljanje marketingom jedan je od najvećih poslovnih izazova. Zahtijeva proaktivne i kvalitetno obrazovane marketinške stručnjake koji razumiju sve aspekte marketinga: kreiranje ponude, upravljanje markama, upravljanje prodajom i distribucijom, oblikovanje marketinške komunikacije i upravljanje odnosima s potrošačima.

Marketing management predstavlja analizu, planiranje, provođenje i kontrolu programa pripremljenih da kreiraju, grade i održavaju obostrano korisnu razmjenu sa ciljnim tržištima. Marketing je proces upravljanja kroz koji se roba i usluge kreću od proizvođača do kupca.

Uključuje koordinaciju četiri elementa koji se još nazivaju i 4 P marketinga: identifikaciju, odabir i razvoj proizvoda, određivanje njegove cijene, odabir distribucijskog kanala do kupca, te razvoj i provedba promotivne strategije.
Ekonomija
Marketing i management


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr