Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


U današnje vrijeme, gradovi i okolna mjesta šire se i gradi se više nego ikada. Često se stare kuće ili objekti prenamjenju, odnosno ruše se i na tom se mjestu grade novi objekti.

Bez obzira na to planirate li rušenje ili gradnju, ili možda i jedno i drugo, među našim tvrtkama sigurno ćete pronaći izvođača koji će posao obaviti kvalitetno i po pristupačnim cijenama.

Tvrtke koje se bave izgradnjom i rušenjem objekata, često nude i dodatne usluge kao što je uklanjanje građevina, što uključuje: odvoz otpada, čišćenje tavana, podruma, stanova i ostalog, rušenje stabala i krčenje zaraslih površina.

Nude i rušenje pregradnih zidova, skidanje keramike, trganje podova, te druge usluge koje se odnose na rušenje i demoliranje. Često u svojim ponudama imaju i gratis transport otpada i dostavu potrebnog materijala te usluge selidbe.Djelatnosti izgradnje i rušenja objekata podrazumijeva niskogradnju, grube radove i iskope, asfaltne radove, zemljane radove, radove temelja, armatura, betoniranje, postave rubnjaka, rušenje građevinskih objekata, odvodnja i drenaža.Gradnja i nekretnine
Izgradnja i rušenje objekata


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr