Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Ukoliko ste u potrazi za tvrtkom koja se bavi montažom plinskih instalacija, klimatizacijom, vodovodnim instalacijama, centralnim grijanjem i rashladnim sistemima nalazite se na pravom mjestu. Ovdje možete pronaći tvrtke koje se bave instalacijskim radovima, a koje svoje usluge nude na području cijele Republike Hrvatske.

Pretražite ponudu portala Moja djelatnost i na jednostavan i brz način pronađite tvrtku čije će usluge ispuniti sva Vaša očekivanja.

Instalacijski radovi također podrazumijevaju i elektroinstalacijske usluge, montažu rasvjete, usluge održavanja i instalacije utičnica i prekidača. Zatim usluge montaže i servisa klima uređaja, postavljanje centralnog grijanja, solarni sustavi, uvođenje vodovodnih instalacija, priprema i ugradnja instalacija u novogradnjama, rekonstrukcija postojećih sustava grijanja i klimatizacije.


Kompletni instalacijski radovi

Bez obzira o kojem energentu se radi, ovdje ćete pronaći najprihvatljivija rješenja. Tvrtke iz naše ponude prodaju kompletnu opremu, te pružaju puštanje u rad, montažu, servis, popravke i održavanje.

Projektiranje i izvođenje svih vrsta elektro, hidro i termo instalacija osigurava servisiranje i održavanje postojećih uređaja i opreme.

Instalacije poput plinoinstalacija, centralnog grijanja, vodoinstalacija i klimatizacije od izuzetne su važnosti, a njihov ispravan rad neophodan je za lagodan i ugodan život u prostoru u kojem boravimo. Kako bi bili sigurni u ispravnost instalacija u Vašem domu, obratite se profesionalnim i kvalitetnim tvrtkama koje već dugi niz godina djeluju na ovom području.

Profesionalni djelatnici specijalizirani su za izvođenje svih vrsta poslova u instalacijama i graditeljstvu. Glavne djelatnosti su izvođenje termo, hidro i elektro instalacija. Instalaterski radovi neophodni su za ispravan rad svih ustanova, kao što su obrazovne ustanove, bolnice, javne ustanove, stambeni objekti.. Ukoliko želite biti sigurni i zadovoljni kada je u pitanju grijanje, vodovod i struja u Vašem prostoru, obratite se jednoj od spomenutih tvrtki na našem portalu. Gradnja i nekretnine
Instalacijski radovi


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr