Ustanove i organizacije

Ustanove i organizacije
Humanitarne organizacije

Humanitarne organizacije razgranat su sustav udruženja čije se djelatnosti i ciljevi razlikuju, ali im je zajednički cilj prikupljanje pomoći za one kojima je to najpotrebnije.

Humanitarne organizacije predstavljaju nevladina udruženja, što znači da su dobrovoljne, neovisne i neprofitne organizacije pojedinaca i udruga utemeljene radi zaštite interesa svojih članova u političkom i društvenom prostoru između države i privatnih interesa. O državi su potpuno financijski neovisne, a financiraju se najvećim djelom putem donacija pojedinaca i drugih udruga. Humanitarne organizacije mogu se podijeliti prema opsegu svog djelovanja, pa tako danas postoje organizacije koje djeluju lokalno, nacionalno, pa i internacionalno.

Humanitarne organizacije udruženja su koja postoje diljem svijeta, a iako se razlikuju prema svojem sastavu i konkretnim ciljevima, svima je zajedničko pružanje pomoći ljudima kojima je potrebna. Ovakav tip organizacija ustrojen je za pomoć prilikom prirodnih katastrofa ili rata, a postoje organizacije osnovane od strane vladajućih, pa sve do manjih, nezavisnih organizacija. Ovakav tip organizacije okuplja volontere koji su u svakom trenutku spremni na odlazak na mjesto pogođeno prirodnom katastrofom ili ratom, i osigurati svu potrebnu pomoć tamošnjem stanovništvu. I na području Hrvatske ustrojene su brojne humanitarne organizacije, a njihov popis možete potražiti na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju