Građevinarstvo i nekretnine

Građevinarstvo i nekretnine
Grubi građevinski radovi, rušenja i odvoz šute

Grubi građevinski radovi uglavnom se odnose na pripremne radove u izgradnji, odnosno postavljanje određenih temelja i strukture za buduću građevinu.

Gruba gradnja u građevini obuhvaća za početak samu pripremu terena za postavljanje temelja budućeg objekta - ravnanje terena, iskop temelja te odvoz iskopanog materijala s lokacije. Potom se kreće s betonskim radovima, odnosno armiranjem i lijevanjem betona koji će postati temeljem objekta. Izlivena betonska ploča ono je što drži zidove objekta i važno je ovaj dio posla obaviti izuzetno precizno, a upravo zato danas se u ovu svrhu koriste profesionalni strojevi i najkvalitetniji materijali.

Nakon postavljanja temelja, kreće zidanje zidova, čija izgradnja također spada u grube građevinske radove. Ovaj dio posla odnosi se na postavljanje cigli i betoniranje, armiranje i ostale radove vezane za samu konstrukciju zgrade ili kuće. Svi navedeni radovi zapravo predstavljaju zahvate koji jamče stabilnost i sigurnost samog objekta. Odvoz šute i iskopa također se obavlja u ovoj fazi. Rušenje dotrajalih objekata radi izgradnje novih također je usluga koja se može svrstati u područje grubih građevinskih radova.

Brojne tvrtke na raspolaganju imaju izvedbu grubih radova u građevini, a njihovi stručnjaci najbolje će znati koje materijale, mehanizaciju i procedure koristiti u ovoj fazi izgradnje. Pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju