Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Kvalitetni završni građevinski radovi jednako su važni kao i sama gradnja. Oni moraju biti izvedeni pedantno, kvalitetno i točno kako bi objekt bio savršen i funkcionalan, a svaki klijent u potpunosti zadovoljan. 

Završni građevinski radovi imaju velik utjecaj na toplinsku i zvučnu izolaciju, kao i na sam izgled objekta. Izgled objekta puno govori o kvaliteti izvedbe, a ukoliko objekt prodajete ono će biti ključno kod odluke svakog kupca.

U Završne građevinske radove spadaju fasadni i štukaterski radovi, ugradnja stolarije, postavljanje podnih i zidnih obloga, soboslikarski i staklarski radovi, postavljanje toplinskih instalacija, obloge od keramike i dekorativnog kamena, popločavanje interijera i eksterijera, popločavanje okućnica, oblaganje dvorišta i stepenica, oblaganje kuća u kamen.


Važnost završnih radova u građevinarstvu

Završni ili zanatski građevinski radovi su radovi u završnoj fazi građenja ili rekonstrukciji te popravci oštećenja koja su nastala korištenjem građevine. 

Postavljanje parketa, laminata, pločica, PVC podova i ostali podopolagački radovi. Zatim, postavljanje glazure, gradnja zidova, pregradnih zidova, spuštanje stropova, postavljanje prozora, vrata, keramike, kamena, i ostale građevinske stolarije te priprema zidova za električne instalacije, žbukanje, i soboslikarski radovi, spadaju u završne građevinske radove.

Ukoliko trebate profesionalne djelatnike koji će pedantno i kvalitetno odraditi bilo koji od navedenih završnih građevinskih zadataka pretražite našu ponudu, na portalu Moja djelatnost i izaberite tvrtku čije Vam usluge najviše odgovaraju.

Završni ili zanatski građevinski radovi dijele se na: bravarske, fasaderske, gipskartonske, izolaterske, kamenoklesarske, keramičarske, limarske, parketarske, podopolagačke, soboslikarske, staklarske, stolarske i žbukerske radove. 

Efikasna, kvalitetna i cjelovita usluga na svakome projektu te novi i inovativni proizvodi praćeni su smanjivanjem i kontrolom troškova pri izvođenju radova.Gradnja i nekretnine
Građevinski završni radovi


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr