Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Ekologija

Ekologija


Ukoliko se bavite poljoprivredom i tražite kvalitetne proizvode za prihranu biljaka, nalazite se na pravom mjestu. Ovdje ćete pronaći veliki izbor proizvoda za prihranu biljaka, širokog cijenovnog razreda i raznih proizvođača. Na jednom mjestu usporedite sve proizvode i odaberite najbolje za sebe.

Pretragom portala Moja djelatnost, štedite svoje vrijeme i novac, a možete biti sigurni u izvrsnost kvalitete proizvoda koje kupujete.

Folijarna gnojidba je način ishrane bilja preko lista. Jedna od glavnih karakteristika ovakve prihrane je brzo djelovanje na primarni metabolizam biljke te mogućnost opskrbe određenim mikro-nutrijentima koji biljci nedostaju.

Gnojidba bilja preko lista 3 do 4 je puta brža nego preko korijena, tako da se brže vide rezultati i brži je postupak ublažavanja nedostatka mikroelemenata.


Kvalitetna folijarna prihrana biljaka

Folijarna gnojiva temelje se na tekućoj želatini koja je dobivena procesom hidrolizacije, i sadrži visok udio aminokiselina i peptida čija je uloga povećanje topivosti elemenata.

Uz stimulaciju rasta, folijarna gnojiva su također izuzetno važna za razvoj cvjetova i plodova jer biljku opskrbljuju nutrijentima koji su odmah dostupni biljci. Također, ovdje možete pronaći prihranu za brzu izgradnju obrambenih staničnih tvari koje su posebno korisne biljci u stresnim situacijama kao što su tuča, suša, bolesti i štetnici.

Folijarna gnojiva brzo se asimiliraju u biljkama, pri čemu se treba pridržavati preporučene koncentracije kako ne bi došlo do oštećenja biljaka. Kod pojedinih kultura folijarna prihrana je neizostavan način unošenja mikroelemenata.

Ukoliko želite zdrave biljke i vrhunske plodove obratite se jednoj od ponuđenih tvrtki na našim stranicama koje se bave poljoprivredom i prodajom proizvoda te djelatnosti.

Folijarna prihrana se najčešće primjenjuje u povrtlarskoj proizvodnji. Kod povrtnih kultura najčešće se koristi folijarna prihrana koja povoljno utječe na cvatnju i oplodnju, te formiranje plodova ili podzemnih i nadzemnih dijelova. Ovisno o tome koji dio biljke je cilj uzgoja u prihrani se primjenjuju potrebna mikrohraniva. Ekologija
Folijarna prihrana bilja


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr