Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Energetika, Elektro i Inženjering

Energetika, Elektro i Inženjering


Izvori energije mogu biti konvencionalni (neobnovljivi) ili obnovljivi. Obnovljivi izvori energije omogućavaju veću zaštitu okolišta stoga se preporuča da započnete učinkovito i ekonomično iskorištavati energiju u industriji. U obnovljive izvore energije ubrajamo sunčevu energiju, energiju vjetra, hidroenergiju, toplinsku energiju, energiju plime i oseke, energiju valova, kapilarni sistemi.

Uz tvrtke koje nude energetska postrojenja i razne uređaje ovdje možete pronaći tvrtke koje nude edukaciju, istraživanje i razvoj vezano za upravljanje energetskim inženjeringom i samom energijom.

Energija se u prirodi, tehnici i industriji pojavljuje u različitim oblicima, koji se pretvaraju jedan u drugi po načelu očuvanja energije: ona se ne može potrošiti ni stvoriti, već samo promijeniti svoj oblik.

Izračunavanje energije je jedan od bitnijih zadataka u tehnici, s obzirom da nam to daje informaciju o mogućem radu koji se može dobiti, a znanja o procesima i načinima pretvaranja raznih oblika energije u mehnički rad su kamen temeljac tehnološkog napretka i ljudske civilizacije.

Energetika, Elektro i Inženjering
Energija, energetski uređaji i postrojenja


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr