Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Energetika, Elektro i Inženjering

Energetika, Elektro i Inženjering


Proizvođači, uvoznici i distributeri električnih i elektrotehničkih proizvoda se neprestano susreću sa inovacijama na tržištu, zato je važno odabrati tvrtku na koju se možete osloniti i za koju znate da je u korak s trendovima na tržištu. Među raznim dobavljačima i proizvođačima pronađite onog koji Vama najbolje odgovara.

Bogat izbor različitih proizvođača i veliki cijenovni rang zadovoljit će svačije potrebe.Elektrotehnika je znanost koja se bavi električnom energijom, odnosno pokriva polje istraživanja teorije i prakse proizvodnje, prijenosa i uporabe električne energije.

Elektrotehnika je područje tehnike koje se bavi svim aspektima elektriciteta, a tu spadaju električna proizvodnja energije, prijenos energije kao i sve vrste njene upotrebe.Brzim razvojem elektrotehnike unutar sveprisutnog znanstvenog i tehnološkog napretka, danas razlikujemo područja rada i istraživanja kao što su: elektroenergetika, elektronika, elektroakustika, električne mreže i četveropoli, radiokomunikacije i telekomunikacije.

Energetika, Elektro i Inženjering
Elektronika i elektrotehnika


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr