Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Ukoliko trebate kvalitetnog i profesionalnog električara koji će postaviti elektroinstalacije u Vašem domu, pretražite našu ponudu koja uključuje velik broj tvrtki koje se bave elektroinstalacijama. Budite sigurni u njihovu profesionalnost i pedantnost i obratite im se s povjerenjem.

Pod izvođenjem elektroinstalacija podrazumjeva se kompletna nabava, ugradnja i spajanje svog raspoloživog elektromaterijala u elektroinstalacijama.

Postavljanje elektroinstalacija podrazumijeva izvođenje svih vrsta instalacija poput elektroenergetskih priključaka sa svom potrebnom dokumentacijom, elektroenergetske instalacije u stambenim i poslovnim prostorima, te industriji, gromobranske instalacije, telefonske instalacije s instaliranjem centrala, telefona, raznog telefonskog pribora i uređaja i informatička instalacija.


Kompleksnost postavljanja elektroinstalacija

Postavljanje elektroinstalacija važan je i kompleksan posao koji, da bi bio kvalitetno odrađen prepustite u ruke stručnjacima.

Prije početka izvedbe električnih instalacija važno je imati izveden projekt električnih instalacija. Time se izbjegava dodatni trošak, a izvođači elektroinstalacija mogu napraviti detaljnu ponudu. Nacrt je obvezan prije svega zato da kasnije možete nadograđivati ili obnavljati svoje elektroinstalacije. 

Postoje klasične i nadomjesne instalacije. Klasične elektroinstalacije mogu biti s udubljenim razvodnicima, stropnim razvodnikom ili s razvodnom pločom. Nadomjesna elektroinstalacija polaže se u kanale koji se nalaze na dnu. Postoje i podne elektroinstalacije. 

U niskonaponske instalacije odnosno instalacije slabe struje ubrajaju se: instalacije telekomunikacija i telefonije, instalacija kompjuterskih mreža, portofonija, instalacija sustava tehničke zaštite, instalacija video nadzora, instalacija vatrodojavnih sustava, instalacije sustava kontrole pristupa

U visokonaponske instalacije, odnosno instalacije jake struje ubrajaju se: instalacije naponske mreže u stambenim objektima i poslovnim prostorima.Gradnja i nekretnine
Elektroinstalacije, električar


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr