Građevinarstvo i nekretnine

Građevinarstvo i nekretnine
Dizala, pokretne trake i stepenice

Dizala, pokretne trake i stepenice predstavljaju kvalitetna rješenja za brojne poslovne prostore, javne ustanove, šoping centre i ostale veće objekte, a dizala su u svakoj većoj zgradi već davno postala standard.

Dizala su svojom pojavom predstavila revolucionarni sustav za sve više zgrade, a posebno nebodere koji su tada u većim gradovima postali standard gradnje. Danas se svakodnevno u većini zgrada diljem svijeta stanari oslanjaju upravo na dizala kako bi došli do željenog kata, a posebno su prometna dizala u većim poslovnim zgradama kroz koje svakodnevno prolazi velik broj ljudi. Upravo zato postoje brojne tvrtke koje se bave upravo razvojem i proizvodnjom dizala i njihovim svakodnevnim napredovanjem. Tehnologija dizala danas je dosegla iznimno visoku razinu, a osnovne vrste dizala mogu se svrstati u tri kategorije. Dizala bez strojarnice ugrađuju se u zgrade sa najviše 30 katova, a smanjena veličina remenice, zajedno s redizajniranim strojem, omogućuje montažu stroja unutar samog voznog okna. Bezreduktorska dizala koriste  podiznu užad, vezanu na vrh kabine dizala i omotanu oko pogonske remenice u posebnim utorima. Reduktorska dizala za pogon koriste  zupčasti reduktor koji okreće podiznu remenicu.

Pokretne stepenice i trake prilagođene su korištenju na brojnim javnim mjestima i ustanovama. Danas je riječ o sofisticirano razvijenim i relativno povoljnim rješenjima za ugradnju na bilo koju vrstu objekta ili javne površine. Kroz godine usavršavanja, danas su pokretne stepenice i trake napravljene tako da maksimalno štede prostor i lako se ugrađuju. Novi sustavi također se mogu pohvaliti i potpunom redukcijom buke i osiguravaju vrhunsku kvalitetu vožnje. Dizala, pokretne stepenice i trake i dalje su iznimno tražene na području građevine, a brojne tvrtke bave se njihovim razvojem i izradom. Pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.
Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju