Turizam i ugostiteljstvo

Caffe bar i noćni klubovi

Cafe bar i noćni klubovi mjesta su na koja se gosti dolaze opustiti uz kavu, ili pak zabaviti vikendom uz bogati sadržaj koji brojni od ovih ugostiteljskih objekata imaju na raspolaganju.

Cafe bar, poznatiji kao kafić, ugostiteljski je objekt koji na raspolaganju ima velik broj toplih i hladnih, alkoholnih i bezalkoholnih pića koje konobari poslužuju svojim gostima. Kao što samo ime kaže, nekad su cafe barovi bili namijenjeni primarno posluživanju kave, dok danas imaju ponudu pića, ali i brzih jela i slastica koja će zadovoljiti sve ukuse. Kafići su više od samog mjesta na kojima možemo popiti šalicu kave, oni su danas mjesta okupljanja i druženja ljudi i često se koriste kao sastajališta. Većina kafića brigu vodi i o uređenju interijera, pa tako gosti u omiljenim napitcima mogu uživati u opuštajućem i ugodnom ambijentu. Na raspolaganju su im konobari, koji će uzeti njihovu narudžbu i pripremiti im te poslužiti piće. Uz uređen interijer, brojni kafići u gradovima smješteni su na prekrasnim lokacijama na kojima za lijepog vremena možete uživati i na terasi ugostiteljskog objekta.

Noćni klubovi, za razliku od kafića, objekti su koji su pretežito aktivni vikednom i otvoreni su često i do ranih jutarnjih sati. Noćni klubovi na raspolaganju imaju posluživanje alkoholnih i bezalkoholnih pića, a mogu se pohvaliti i bogatim sadržajem u obliku DJ-eva, žive glazbe i koncerata. Ulaz u noćne klubove, posebno ako je u pitanju neki koncert, često se posebno naplaćuje, a posjetiteljima nudi življu atmosferu nego caffe bar. Danas, brojni kafići također vikendima mogu funkcionirati i kao noćni klubovi, posebno ako imaju adekvatno opremljen prostor za održavanje raznih zabava. Pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju