Auto-moto i transport

Benzinske pumpe

Benzinske pumpe danas su postale mjesta koja su mnogo više od lokacija na kojima možemo natočiti gorivo u vozila, one na raspolaganju često imaju i maloprodajne i ugostiteljske objekte s bogatom ponudom proizvoda.

Benzinske postaje danas je moguće pronaći na svim prometnicama diljem Hrvatske, a na raspolaganju osim benzinskih i diesel goriva imaju i brojne druge proizvode. Tako se na benzinskim postajama diljem zemlje mogu pronaći razni prehrambeni proizvodi, suveniri, novine i slično, a brojne na raspolaganju imaju i ugostiteljske objekte s bogatom ponudom napitaka i hrane. Upravo zato omiljena su odredišta za odmor tijekom dužih putovanja, a opsežan popis benzinskih pumpi na području Hrvatske možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.

Vozačima su diljem Hrvatske na raspolaganju veliki lanci benzinskih postaja, ali i manje, privatne postaje u kojima mogu stati, opskrbiti se gorivom i predahnuti od napornog putovanja i vožnje. Iako još uvijek postoje postaje isključivo orijentirane na prodaju i točenje goriva, većina ih na raspolaganju ima mnogo širu ponudu. Za početak, na raspolaganju su Vam u svakom trenutku stručni djelatnici koji će za Vas natočiti gorivu. U slučaju da ste se tijekom vožnje susreli s nekim poteškoćama na motornom vozilu, na benzinskim pumpama možete zamijeniti ulje, provjeriti tlak u gumama i iste napumpati, kako biste mogli uživati u sigurnoj vožnji. Sve što Vam je potrebno za svakodnevno održavanje vozila također možete pronaći na ovim mjestima. Ugostiteljski objekti smješteni na samim benzinskim postajama mjesta su na kojima mnogi vozači vole predahnuti, a osim kave i drugih napitaka, brojne su benzinske postaje opremljene restoranima, pa čak i motelima u kojima možete prenoćiti.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju