Auto-moto i transport

Autopraonica i kozmetika

Pranje motornog vozila posao je za koji često jednostavno nemamo dovoljno vremena, pogotovo ako se radi o temeljitom čišćenju. Upravo je zato ponekad taj posao najbolje prepustiti profesionalcima.

Vijek trajanja svakog motornog vozila uvelike ovisi o njegovom održavanju, a pravilna njega vanjskog i unutarnjeg čišćenja automobila samo je dio cjelokupnog procesa. Unutarnje čišćenje obuhvaća kompletno dubinsko čišćenje tapeciranih sjedala, ali i pravilnu njegu kontrolne ploče i ostalih dijelova Vašeg vozila. Kod vanjskog čišćenja potrebno je voditi brigu o laku i tretirati ga vrhunskim sredstvima, kako bi Vaš limeni ljubimac uspješno odolijevao svim vremenskim nepogodama. Stručnjaci koji se bave održavanjem automobila također će Vam preporučiti i sredstva za održavanje guma i ostalih vanjskih dijelova automobila, a nakon tretmana možete biti sigurni kako će se vozilo uspješno prilagoditi svim uvjetima na cestama koji ga s vremenom mogu oštetiti i, dugoročno, utjecati na njegovo cjelokupno funkcioniranje.

Autopraonice su radnje koje u posljednje vrijeme možemo pronaći u gotovo svakom mjestu. Također imamo opciju odlučiti se za automatsko pranje automobila, ili pak ručno, koje često uključuje i kompletno unutarnje čišćenje vozila. Za sve od navedenog potrebno je imati i kvalitetnu auto kozmetiku, uz pomoć koje će naš limeni ljubimac zablistati u najboljem izdanju. Također postoji i verzija autopraonice u kojoj na raspolaganju imate parkirno mjesto uz svu potrebnu opremu, gdje sami možete oprati svoj automobil po najpovoljnijoj cijeni. Bez obzira na koju se od navedenih opcija odlučili, autopraonicu po svojoj mjeri možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju