Dodaj svoju tvrtku
Povoljni iskopi mini bagerom Viškovo, Rijeka

SUNI, GRAĐEVINSKI OBRT, VL. SUŠANJ NIKOLA


Marinići Mučići 45, 51216 Viškovo

Povoljni iskopi mini bagerom Viškovo, Rijeka | 


GRAĐEVINSKI OBRT SUNI, VL. SUŠANJ NIKOLA postoji od 2007. godine i ima jednu zaposlenu osobu. Široko je prepoznat po vrhunskim uslugama koje pruža klijentima.

Primarna djelatnost obrta su iskopi mini bagerom, iskopi kanalizacija i drugo.

suni

Povoljni iskopi mini bagerom Viškovo, Rijeka

GRAĐEVINSKI OBRT SUNI, VL. SUŠANJ NIKOLA sjedište ima u mjestu Viškovo, a svoje usluge pruža na području Primorsko-goranske županije.

Kao primarne djelatnosti ističu se:

 •  iskopi mini bagerom
 • iskopi kanalizacija i drugo
 • ostali građevinski radovi

Nalaze se na adresi Marinići Mučići 45 u Viškovu. Dugogodišnje poslovanje samo je potvrda visoke kvalitete rada i usluga koje pružaju.

Povoljni iskopi mini bagerom dio su usluga koje pruža GRAĐEVINSKI OBRT SUNI, kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno im se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

izracun punude za uslugu bagera i odvoz gradevinskog otpada

Postovani, Zanima me cijena odvoza gradevinskog otpada (oko 8 kubika) s upotrebom bagera P.S. nalazi se na Kozali (lokacija gradevinskog otpada) Unaprijed Vam hvala


Iskop za plivajucu plocu ccc 100 m2

Postovani Trebao bih iskop terena ccc 100 m2 50 cm dubine S tim da odvezete materijal


Iskop temelja potporni zid

Postovanje . Imao bi iskop za potporni zid . Zanimalo bi me ako mi mozete dat kakovu ponudu. Kopalo bi se u mekanome ilovaca sirina temelja bi bila jedan metar dubina pola metra i duzinski 30 metara. Odvoz materijala bi bio na istome terenu neki 50 metara dalje . Za detalje se cujemo preko maila . Lp. Zlatko.


spajanje kanalizacije u Rijeci, Tonžino 6a

Poštovani, prije otprilike dva tjedna došli ste i vidjeli koje radove trebamo na našoj zgradi za spajanje na gradsku kanalizaciju, nakon čega ste me telefonski izvijestili da bi to to do betiniranja koštalo oko 1.000 eura. Nismo definirali jeli to s PDV ili bez i slične pojedinosti , te Vas molim da nam dostavite nekakvu specifikaciju. Meni je u redu to što ste javili i rekli ali moram nešto pokazati ostalim suvlasnicima zgrade...


Ponuda za Iskop i spajanje cijevi na kanalizaciju

Poštovani trebalo bi mi iskopati kanal, ubacit cijev od septičke do kanalizacije, spojit sve i vratit u prvobitno stanje (asfaltirani parking) Lokacija je Buzdohanj, Čavle, a rok je do 27.10.2017 Da li mi vi to možete obavit Hvala lijepo Lijepi pozdrav Vedran

Odgovor - SUNI, GRAĐEVINSKI OBRT, VL. SUŠANJ NIKOLA

Poštovani Ispričavam se na čekanju da se uopće javim, ali nisam bio u mogućnosti. Što se tiče posla moguće je odradit samo se maramo naći na terenu da vidimo o čemu se točno radi. Za daljnji dogovor telefonski me kontaktirajte. lp.


Upit

Trebam iskop za priključak na gradsku kanalizaciju kroz dvorište, od kućice do šahte (nekih 20-ak metara).Radi se o betonskoj ploči bez armature. Posao od nekih sat, Treba samo razbit beton kako bi stala odvodna cijev za kanalizaciju.. Zanima me Vasa ponuda. Hvala

Odgovor - SUNI, GRAĐEVINSKI OBRT, VL. SUŠANJ NIKOLA

Poštovani. Ispričavam se na čekanju da se uopće javim, ali nisam bio u mogućnosti. Što se tiče posla možete me telefonski kontaktirati da se razumijemo što Vama točno treba. Hvala.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr