Dodaj svoju tvrtku
JADRANKAMEN KAŠTELA D.O.O.

JADRANKAMEN KAŠTELA D.O.O.


Krknjač 11, 21212 Kaštel Sućurac

Povoljna obrada, ugradnja i montaža kamena, oblikovanje i rezanje, Kaštela, Split | 


Tvrtka JADRANKAMEN KAŠTELA D.O.O. dugi se niz godina bavi obradom, proizvodnjom i ugradnjom kamena. 

Tvrtka je osnovana u Kaštel Sućurcu u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U svojem poslovanju slijede visoke standarde kvalitete i odgovornog poslovanja, što su prepoznali brojni zadovoljni korisnici/ice njihovih usluga.

Povoljnaobrada,ugradnjaimontažakamena,oblikovanjeirezanjeKaštela,Split

Povoljna obrada, ugradnja i montaža kamena, oblikovanje i rezanje Kaštela, Split

Tvrtka JADRANKAMEN KAŠTELA D.O.O. bavi se obradom, proizvodnjom i ugradnjom kamena. Također, bavi se serijskom proizvodnjom piljenih kamenih proizvoda te nudi piljeni kamen po narudžbi, kamene ploče, kamene blokove.  Oslanjajući se na tisućljetna iskustva i znanja starih bračkih klesara, 1902. godine kao slijednik kamenoklesarskih zadruga nastaje JADRANKAMEN. U svom razvoju do današnjih dana, ujedinjujući ljubav prema kamenu i tradiciju klesarskog zanata s modernim tehnologijama i opremom, Jadrankamen neprestano proširuje proizvodnju i asortiman proizvoda, zadržavajući svoju svjetski poznatu kvalitetu.

U jedanaest kamenoloma širom Brača vade se kvalitetni blokovi bijelih i polubijelih mramora.

U tri moderno opremljene pilane proizvodi se široka paleta standardnih proizvoda. Zbog izuzetnih svojstava brački mramor se upotrebljava u kiparstvu i finoj arhitekturi, te obnovi povijesnih građevina.

Povoljna obrada, ugradnja i montaža kamena, oblikovanje i rezanje dio je usluga koje pruža JADRANKAMEN KAŠTELA D.O.O.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  6-14h

 • uto

  6-14h

 • sri

  6-14h

 • čet

  6-14h

 • pet

  6-14h

 • sub

  6-14h

 • ned

  /

upit

Postovani radite li ploce za kuhinjski otok od granita,kvarca,umjetnog kamena(3 cm) ili keramickih ploca 2 cm?Triba mi ploca 1.60x1.80 sa obradom i rupom za ugradbenu plocu.Ako da napisite mi raspon cijena.Mozete na mail.Unaprijed hvala


Upit

Poštovani, da li vaša firma prodaje gaterske ploče debljine 2 cm - veselje i koliko košta 1 m2? Najljepša hvala.


x

Postovani, imam upit za cjenu : Obrada kamena sin\vac 10mt x 14cm x2cm moze biti razne duzine bez obzira, ali total +- 10mt. Okapnica sa obe strane, ovoje nadkapa za zid na balkonu.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr