Dodaj svoju tvrtku
Otkup, odvoz otpada i metala, Dugo Selo i Brckovljani

ĐERI j.d.o.o.


STJEPANA RADIĆA 135 A, 10000 Zagreb

Otkup, odvoz otpada i metala, Dugo Selo i Brckovljani |


Tvrtka Đeri j.d.o.o. široko je prepoznata po visokoj kvaliteti svog rada, a bogato iskustvo u radu jamstvo je visoke kvalitete usluga koje pruža.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge otkupa i odvoza otpada i metala.

deri111

Otkup, odvoz otpada i metala, Dugo Selo i Brckovljani

Đeri j.d.o.o. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem na području grada Zagreba. S uspješnim je radom započela 2014. godine. Svoje usluge pruža diljem Zagrebačke županije, odnosno u Brckovljanima i Dugom Selu.

Tvrtka pruža usluge otkupa, odvoza i dovoza sekundarnih sirovina. Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u kvalitetu svih usluga koje ima na raspolaganju.

Ponose se svojim timom stručnih djelatnika s bogatim znanjem i iskustvom u ovom poslu, koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.


Otkup, odvoz otpada i metala usluge su koje na raspolaganju ima tvrtka ĐERI J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite ili informacije svakako se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po potrebi

 • uto

  po potrebi

 • sri

  po potrebi

 • čet

  po potrebi

 • pet

  po potrebi

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Pitanje

Postovanje zanima me dali primate bicikle stari metalni i stare teske pecnice, radiatore i vrata? Toliko hvala


Vešmašina

Lijep pozdrav, zanima me otkupljujete li neispravne vešmašine. Unaprijed hvala


Odvoz otpadnog željeza i drugo

Poštovani, s adrese Kraljevina 8, Martin Breg, Dugo Selo, potrebno je odvesti: - bojler od 80 l - željezo kutno 80x80 i L profil 80x80, cca 500 do 800 kg, - el. štednjak - kosilica motorna, - roštilj (2 kom) - bačva metalna od 200 litara napunjena limom i žicom, --------------------------------------------- - tuš kada plastična, - drvena vrata (2 kom) - drveni prozor, - ter papir dvije role, - bitumen ( jedna kanta od 10 l) - plastična cijev za drenažu cca 3 m, - nešto drvenog otpada. Molim Vas ponudu. Hvala i lp.


Olupine

Pozdrav, Zanima me je li otkupljujete olupine od auta? Imam 4 olupine(šasije) i pune su raznog metala Koja je cijena po kili? I je li bi dosli po to? Nalazim se u Glini Unaprijed hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr