Dodaj svoju tvrtku
Privatna specijalistička oftalmološka ordinacija Josip Zolota,dr.med.spec.oftalmolog

Privatna specijalistička oftalmološka ordinacija Josip Zolota,dr.med.spec.oftalmolog


Laginjina 16, 10000 Zagreb

Kvalitetna očna ambulanta Zagreb | 


Privatna specijalistička oftalmološka ordinacija dr. Josipa Zolote nalazi se u Zagrebu, gdje djeluje već dugi niz godina.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe obavljanje svih vrsta očnih pregleda djece i odraslih. Kvaliteta usluga nadaleko je poznata, stoga ne čudi velik interes klijenata, a što je svakako zalog za nastavak nizanja poslovnih uspjeha.

zolota

Kvalitetna očna ambulanta Zagreb

Privatna specijalistička oftalmološka ordinacija dr. Josipa Zolote ima dugogodišnje iskustvo u radu. Nalazi se u Zagrebu. Ordinacija kao svoju osnovnu djelatnost ističe sve vrste očnih pregleda djece i odraslih. Sve to obavljaju u ugodnom i vrhunski opremljenom prostoru. Vrhunski obrazovani medicinski djelatnici, ooftalmolozi, svaki pregled obavit će precizno i strpljivo te Vam pomoći odabrati naočale ili leće, ovisno o Vašim potrebama i željama.

Bave se dijagnostikom i liječenjem očnih bolesti, ordiniranjem naočala i kontaktnih leća.

Realan omjer cijene i kvalitete svakako je dodatan poticaj da zatražite njihove kvalitetne usluge.

Kvalitetna očna ambulanta ono je u čemu imaju dugogodišnje iskustvo i slijede najviše standarde, te im se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  09:00-14:00

 • uto

  13:00-18:00

 • sri

  09:00-14:00

 • čet

  13:00-18:00

 • pet

  09:00-14:00

 • sub

  /

 • ned

  /

privatna osoba

Poštovani dr Zolota Bila sam vaš pacijent u vrijeme vašeg ordiniranja preko HZZO-a. Pred dva mjeseca prvo oko i pred mjesec dana drugo, na sv Duhu sam operirala mrenu. Nakon operacije, vid mi je bitno poboljšan, no problemi s očima su osjećaj pečenja, pijeska....suze. koristim i umj. suze i gel, no otekli su mi i gornji i donji kapci. Slijedeći pregled zakazan mi je za 17.05.2018, no teško mi je još toliko trpiti ove smetnje. Rado bih došla k vama na pregled. Planiram to za sutra dopodne. Interesira me cijena. Nadam se, da mi to neće biti problem. Zahvaljujem na odgovoru, uz poštovanje do slijedećeg kontakta Jasna Markulin Laginjina 6 Zagreb


privatna osoba

Operirao sam oba oka zbog katarakte. Dobro vidim na daleko i na kompjuter. Imam problema kod čitanja i gledanja televizije. Zanima me pregled i njegova cijena.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr