Dodaj svoju tvrtku
Krovopokrivački radovi, ugradnja stolarije, montažne skele, Koprivnica, Hrvatska

JOŽA, tesarski obrt


Koprivnička 5, Stari Grad, 48000 Koprivnica

Krovopokrivački radovi, ugradnja stolarije, montažne skele, Koprivnica, Hrvatska | 


JOŽA, TESARSKI OBRT s dugogodišnjim iskustvom u radu bavi se izradom krovnih konstrukcija, krovopokrivačkim radovima i izradom krovne limarije, ugradnjom stolarije te montažom skela.

Djeluje na području Koprivnice i cijele Republike Hrvatske.

Krovopokrivačkiradovi,ugradnjastolarije,montažneskele,Koprivnica,Hrvatska

Krovopokrivački radovi, ugradnja stolarije, montažne skele, Koprivnica, Hrvatska

JOŽA, TESARSKI OBRT može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem. Sjedište ima na području grada Koprivnice.

Djelatnici rade predano i kvalitetno te u dogovorenom roku. Visoka kvaliteta i sigurnost pružaju garanciju na rad. Tvrtka se nalazi na adresi Koprivnička 5, Stari Grad, u Koprivnici, u Koprivničko- križevačkoj županiji, a posluju na području cijele Hrvatske.

JOŽA TESARSKI OBRT uspješno posluje od 2005. godine kao obrt specijaliziran za kvalitetne usluge izrade drvenih sjenica, izradu pergola i nadstrešnica. Hvaljeni su za bogatu ponudu radova sa preko 38 godina iskustva u poslovanju. Pružaju pouzdane i sigurne usluge montaže skela i krovopokrivačkih radova (crijep, lim), uz isključivo kvalitetnu izradu krovnih instrukcija i ugradnju stolarije.

Stručan kadar od 9 osposobljenih djelatnika na raspolaganju je za sve upite i savjetovanja oko izrade i ugradnje te ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili željama i potrebama klijenata. Klijentima nude iskustvo, znanje, stručnost, profesionalan pristup radu, uz poštivanje rokova i visoki standard dogovorenih usluga. 

Krovopokrivački radovi, ugradnja stolarije, montažne skele usluge su koje nudi JOŽA, TESARSKI OBRT kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po potrebi

 • uto

  po potrebi

 • sri

  po potrebi

 • čet

  po potrebi

 • pet

  po potrebi

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za ponudu

Poštovani, Imamo potrebu za izmjenu crijepa na kući dim. 10x10m, šatorasto krovište. Ako ste zainteresirani, molimo vas ponudu. Možete izvršiti izmjeru radnim danom poslije 15.30 sati ili vikendom popodne. Molimo da nas posjetite na adresi: Stari Brežanec 27a Koprivnica Hvala unaprijed. Lp,


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr