Dodaj svoju tvrtku
POLIKLINIKA ZA STOMATOLOGIJU LEGOVIĆ

POLIKLINIKA ZA STOMATOLOGIJU LEGOVIĆ


Ivana Gorana Kovačića 3, 52440 Poreč

Kompletne stomatološke usluge, poliklinika za stomatologiju, Poreč |


Poliklinika za stomatologiju Legović sjedište ima u Poreču, u Istarskoj županiji.

Stručno osoblje poliklinike posjeduje bogato iskustvo na području stomatoloških usluga.

legović2

Kompletne stomatološke usluge, poliklinika za stomatologiju, Poreč

Poliklinika za stomatologiju Legović  u Poreču pravi je odabir za vas. Ponosi se dugogodišnjom obiteljskom tradicijom i vrhunskom stručnošću. Primarna djelatnost poliklinike su sve vrste stomatoloških usluga.

U poliklinici Vas očekuju očekuju prof. dr. sc. Mario Legović, primarijus specijalista ortodoncije, dr. Asja Legović, magistra znanosti i specijalistica ortodoncije te dr. Izak Legović, master paradontolog i implantolog.

U njihovim kombiniranim biografijama ističu se članstva u Akademiji medicinskih znanosti RH, SIDO-u, te Stomatološkom i ortodonskom društvu Hrvatske i Europe. Ne čudi stoga što stomatološka poliklinika Legović nudi vrhunsku uslugu uz najsuvremeniju opremu i potrošni materijal prema europskim i svjetskim standardima.

Poliklinika obuhvaća i vlastiti zubotehnički laboratorij koji jamči završetak najkompliciranijih zahvata. Na raspolaganju su vam usluge s područja ortodoncije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, paradontologije, radiologije, konzervativne i estetske stomatologije.

Kompletne stomatološke usluge ono su u čemu poliklinika slijedi vrhunske standarde, te im se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Bruksizam

Dobar dan,zanima me da li radite udlage za zube. Moj sin od 14 godina, škripa zubima po noći, pa ima probleme. Zanima me koliko je vremenski potrebno za udlagu i koja je cijena. Lp Tanja


PIONIRSKA POT 19, 1000 LJUBLJANA ČRNUČE, SLOVENIJA

Spoštovani. Pri vam ste mi opravili zobozdravstveni storitve v juliju 2020. Takrat ste tudi naredili RTG celotnega zobovja. Prosim vas, ali lahko to sliko rtg pošljete na moj naslov ali mail, ker jo želi dobiti moj osebni novi zobozdravnik dr.dent.med. Vojislav Popović, ki dela v ZD Črnuče. V naprej se vam vsem lepo zahvaljujem in vas pozdravljam. Milena Kristan


elvire vatovec4 , izola , slovenija

Pozdravljeni, imam pitanje , imam probleme sa zubima , jesenas moram nešto rješiti , napraviti nove gore skoro komplet , donje delimično. Pitam , koliko košta da dolazim kot vas na pregled i da mi savetujete šta možete napraviti i kako , koliko vremena bi trajalo i normalno za kakvu cjenu. pozdrav


na koji mejl da proslijedim?

Na koji mejl da proslijedm inf. o spec. studiju iz dentalne medicine, ono s inf... mi se vraća. Lp. Predrag


Podbrežna pot 14

Pozdravljeni, Pišem vam v zvezi z fiksnim zobnim aparatom za spodnjo čeljust. Koliko je okvirna cena? Lep pozdrav, Jana


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr