Dodaj svoju tvrtku
POLIKLINIKA ZA STOMATOLOGIJU LEGOVIĆ

POLIKLINIKA ZA STOMATOLOGIJU LEGOVIĆ


Ivana Gorana Kovačića 3, 52440 Poreč

Kompletne stomatološke usluge, poliklinika za stomatologiju, Poreč |


Poliklinika za stomatologiju Legović sjedište ima u Poreču, u Istarskoj županiji.

Stručno osoblje poliklinike posjeduje bogato iskustvo na području stomatoloških usluga.

legović2

Kompletne stomatološke usluge, poliklinika za stomatologiju, Poreč

Poliklinika za stomatologiju Legović  u Poreču pravi je odabir za vas. Ponosi se dugogodišnjom obiteljskom tradicijom i vrhunskom stručnošću. Primarna djelatnost poliklinike su sve vrste stomatoloških usluga.

U poliklinici Vas očekuju očekuju prof. dr. sc. Mario Legović, primarijus specijalista ortodoncije, dr. Asja Legović, magistra znanosti i specijalistica ortodoncije te dr. Izak Legović, master paradontolog i implantolog.

U njihovim kombiniranim biografijama ističu se članstva u Akademiji medicinskih znanosti RH, SIDO-u, te Stomatološkom i ortodonskom društvu Hrvatske i Europe. Ne čudi stoga što stomatološka poliklinika Legović nudi vrhunsku uslugu uz najsuvremeniju opremu i potrošni materijal prema europskim i svjetskim standardima.

Poliklinika obuhvaća i vlastiti zubotehnički laboratorij koji jamči završetak najkompliciranijih zahvata. Na raspolaganju su vam usluge s područja ortodoncije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, paradontologije, radiologije, konzervativne i estetske stomatologije.

Kompletne stomatološke usluge ono su u čemu poliklinika slijedi vrhunske standarde, te im se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

elvire vatovec4 , izola , slovenija

Pozdravljeni, imam pitanje , imam probleme sa zubima , jesenas moram nešto rješiti , napraviti nove gore skoro komplet , donje delimično. Pitam , koliko košta da dolazim kot vas na pregled i da mi savetujete šta možete napraviti i kako , koliko vremena bi trajalo i normalno za kakvu cjenu. pozdrav


na koji mejl da proslijedim?

Na koji mejl da proslijedm inf. o spec. studiju iz dentalne medicine, ono s inf... mi se vraća. Lp. Predrag


Podbrežna pot 14

Pozdravljeni, Pišem vam v zvezi z fiksnim zobnim aparatom za spodnjo čeljust. Koliko je okvirna cena? Lep pozdrav, Jana


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr