Dodaj svoju tvrtku
Hrana za celijakiju Split

LJEKARNE GRBAVAC


DUBROVAČKA 57, 21000 Split

Homeopatija, ortopedija, kozmetika, hrana za celijakiju Split |


LJEKARNE GRBAVAC iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u radu, a brojni zadovoljni klijenti već su se uvjerili u visoku kvalitetu proizvoda koje imaju na raspolaganju.

Kao svoju primarnu djelatnost ističu izdavanje lijekova, kao i prodaju raznih dodataka prehrani i medicinske kozmetike.

grbavac_1111

Homeopatija, ortopedija, kozmetika, Split

LJEKARNE GRBAVAC sjedište imaju na području grada Splita, gdje djeluje od 2001. godine. Sjedište je na adresi Dubrovačka 57.

Primarna djelatnost je izdavanje lijekova, homeopatija, ortopedija i kozmetika. Ljekarna posluje isključivo na području Splita, a u ponudi ima velik izbor proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača.

Ponose se svojim timom stručnih djelatnika koji su kupcima u svakom trenutku na raspolaganju i pomoći će im svojim savjetom.

Homeopatija, ortopedija, kozmetika, hrana za celijakiju samo je dio onoga što na raspolaganju imaju LJEKARNE GRBAVAC. Obratite se s povjerenjem!

celijakija

Hrana za celijakiju, Split 

LJEKARNE GRBAVAC specijalizirale su se za prodaju bezglutenske hrane,kao pomoći oboljelima od celijakije, bolesti koja uzrokuje nemogućnost probavljanja glutena i proizvoda s glutenom. Veliki izbor pripravaka i hrane za celijakiju možete pronaći samo u LJEKARNAMA GRBAVAC, na području grada Splita.

Zdravlje je na prvom mjestu, stoga požurite po bezglutenske proizvode. Jer LJEKARNE GRBAVAC brinu o Vama.

gluten-free

Pripravci za celijakiju - bezglutenska hrana, Split

LJEKARNE GRBAVAC nude širok asortiman hrane za celijakiju, bolest koja je nažalost sve češći uzročnik narušenog sveukupnog zdravlja čovjeka. Kako bi borba protiv celijakije bila što uspješnija, tu je niz pripravaka koji Vam uvelike mogu olakšati život s celijakijom. Bezglutenska hrana i velik izbor osnovnih namirnica koje ne sadrže gluten čine ponudu LJEKARNI GRBAVAC neizostavnom u vašoj tjednoj nabavci namirnica.

Pobijedimo celijakiju zajedno!

Obratite im se s povjerenjem.

Za sve informacije i upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  7-20:30h

 • uto

  7-20:30h

 • sri

  7-20:30h

 • čet

  7-20:30h

 • pet

  7-20:30h

 • sub

  7-20:30h

 • ned

  7-20h

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr