Dodaj svoju tvrtku
Edukacija psihoterapeuta Hrvatska

SIGMUND, OBRT ZA EDUKACIJU PSIHOTERAPEUTA, VL. MIRJANA PERNAR


Laginjina 25, 51000 Rijeka

Edukacija psihoterapeuta Hrvatska | 


SIGMUND, OBRT ZA EDUKACIJU PSIHOTERAPEUTA, u vlasništvu Mirjane Pernar iz Rijeke, osnovan je 2018. godine, sa sjedištem na adresi Laginjina 25, Rijeka.

Primarna djelatnost obrta je edukacija psihoterapeuta, psihoanalitička terapija te grupna analiza.

268x0w

Edukacija psihoterapeuta Hrvatska

Mentalno zdravlje je od iznimne važnosti za kompletno funkcioniranje čovjeka. Kaže se da mnoge fizičke bolesti svoje korijene vuku iz lošeg mentalnog zdravlja, stresne svakodnevice i preopterećenosti svim obavezama koje donosi ubrzan tempo života u 21. stoljeću.

Stoga je veoma važno brinuti o svojem psihičkom zdravlju i stabilnosti.

Tu Vam mogu pomoći certificirani i akademski obrazovani terapeuti, psihoanalitičari, koji će Vas naučiti kako se nositi sa životnim izazovima i pomoći Vam prebroditi teške trenutke. A oni koji su već na dobrom putu, u Sigmundu se mogu educirati za psihoterapeuta.

Edukacija psihoterapeuta jedna je od djelatnosti koje obavlja Sigmund. Obrt posluje na području cijele Hrvatske te djeluje na području Slovenije, Srbije, BiH i država regije.

Za sve informacije i upite obratiti se na navedene kontakte.


 • pon

  Po dogovoru

 • uto

  Po dogovoru

 • sri

  Po dogovoru

 • čet

  Po dogovoru

 • pet

  Po dogovoru

 • sub

  Po dogovoru

 • ned

  Po dogovoru

edukacija

Štovana, Da, postoji ta mogućnost. Ali trebate se prvo javiti povjerenstvu za izobrazbu Hrvatskog društva za analitičku psihoterapiju, Kraišak 12, Zagreb, dr Rudan, da se dogovorite koji dio programa Vam se može priznati. Prema ovome što ste napisali čini mi se da Vam fali supervizijski dio i za realizaciju toga se nakon dogovora sa Društvom možemo lako dogovoriti. Ako želite edukaciju iz psihoanalize onda se javite dr Matačiću ili dr Sanji Borovečki Jakovljev u Hrvatskom psihoanalitičkom društvu u Zagrebu. LIjepi pozdrav, M.Pernar


Edukacija

Postovana dr. Pernar, Zanima me postoji li mogucnost edukacije za analitickog terapeuta kod vas te, ukoliko postoji, koji su uvjeti? Imam 50 godina i prof. sam na FF-u Zagrebu, doktorirala sam teorijsku psihoanalizu u Cambridgeu i prosla 500 sati analize kod clana IPA-e. Hvala vam na odgovoru i lijep pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr