Dodaj svoju tvrtku
Dom za starije osobe Cirkvena

OBITELJSKI DOM ŠOLAJA


OBITELJSKI DOM ŠOLAJA
5 (2)
Ulica Novi Glog 13, 48214 Cirkvena

Dom za starije osobe Cirkvena |


OBITELJSKI DOM ŠOLAJA, obrt za socijalnu skrb posluje od 2019. godine sa sjedištem u Cirkveni, u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Kao primarnu djelatnost ovaj obrt ističe obiteljski dom za starije i nemoćne osobe.

DomzastarijeosobeCirkvena4

Dom za starije osobe Cirkvena

Svi su štićenici pod stalnim budnim okom profesionalnih djelatnika doma, te im je u svakom trenutku osigurana stalna liječnička pomoć.

Sobe za štićenike izvrsno su opremljene, prostrane i udobne, a obroci koji se nude u domu zdravi su i ukusni - u pitanju je prava domaća hrana.

Cijene usluga ovog doma su pristupačne, te im se svakako javite.

Dom za starije osobe ono je što za Vas na raspolaganju ima OBITELJSKI DOM ŠOLAJA kojemu se s povjerenjem možete obratiti za vrhunsku uslugu.

Za sve dodatne informacije, upite i dogovore, svakako im se obratite na gore navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za smještaj

Dobar dan, lijepo molim informaciju o mogućnosti smještaja ženske osobe (svekrve) koja je navršila 89 godina i unazad 5 godina je dementna. Do sada smo to rješavali u okviru obitelji, međutim sada to više nije moguće jer je svekar preminuo, a suprug i ja smo u radnom odnosu. Inače svekrva je za sada pokretna, ali nije potpuno samostalna u obavljanju svakodnevne higijene i prehrane . Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Odgovor - OBITELJSKI DOM ŠOLAJA

Poštovana, Javila sam se na Vas osobni mail. Srdacan pozdrav!


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Zahvala vlasnici i osoblju Obiteljskog doma Šolaja

Draga gđo Valentina, još jednom vam od srca zahvaljujemo moja obitelj i ja što ste s ljubavlju i pažnjom brinuli o mojoj majci. Zahvaljujemo i vašem divnom suprugu i svim dragim osobama u vašem Obiteljskom domu. Iako je moja mama kod vas boravila samo mjesec dana, puno nam znači što je svoje zadnje dane provela u toplom i brižnom okruženju, koje joj mi zbog objektivnih okolnosti nismo mogli pružiti. Zaista ste divna, topla, brižna ljudska bića. Želim vam svako dobro te puno ljubavi i uspjeha u životu. Kornelija


Zahvala vlasnici i osoblju Obiteljskog doma Šolaja

Draga gospođo Valentina moja obitelj i ja od sveg srca zahvaljujemo Vama i vašem suprugu na ljubavi, brizi i pažnji prema mojoj mami. Velika nam je utjeha što ste joj pružili toplinu, ljubav i brigu u njezinom, na žalost, kratkom boravku kod vas. Hvala vam što ste tako brižni, topli i nadasve divni ljudi. Kornelija


OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr