Dodaj svoju tvrtku

Dijamantno rezanje i bušenje betona, Splitsko-dalmatinska županija |


LITOGRAD D.O.O. tvrtka je koja se može pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža svojim klijentima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe obavljanje dijamantnog rezanja i bušenja betona uz usluge rušenja.

litograd_1

Dijamantno rezanje i bušenje betona, Splitsko-dalmatinska županija

Tvrtka LITOGRAD D.O.O. sjedište ima u mjestu Žrnovnica, na području Splitsko-dalmatinske županije. S uspješnim je poslovanjem krenula još 1995. godine, a svoje usluge pruža diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.

Tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga u građevinarstvu, s naglaskom na dijamantno rezanje i bušenje betona.

Izvode sve tipove bušenja i rezanja betona poput:

 • rezanja zidova i stropova za vrata i ulaze u potkrovlje
 • bušenje stropova i stepeništa
 • i drugo

U obavljanju svih zahvata koriste isključivo najkvalitetnije materijale i vrhunsku mehanizaciju, a klijentima su u svakom trenutku na raspolaganju stručni djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom u ovom poslu.

Dijamantno rezanje i bušenje betona dio je onoga što na raspolaganju ima tvrtka LITOGRAD D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

rezanje-betona

Kvalitetni građevinski radovi

LITOGRAD D.O.O. tvrtka je sa dugogodišnjom tradicijom, čija osnovna djelatnost su završni građevinski radovi te radovi na izolaciji i usluge dijamantnog rezanja i bušenja betona. Pri izvođenju radova koriste suvremene strojeve i materijale, a stručni djelatnici tvrtke svaki posao odradit će nadasve korektno i precizno, na zadovoljstvo svojih klijenata.

Tvrtka LITOGRAD D.O.O. izvodi sve tipove rezanja i bušenja betona, kao bi se dobili dodatni prostori ili otvori u zidovima, ovisno o potrebama i željama krajnjih korisnika njihovih usluga. 

Preciznost u radu i visoki standardi poslovanja tvrtku LITOGRAD D.O.O. pozicionira među najkvalitetnije izvođače tog tipa radova.

Obratite se s povjerenjem.

Dijamantnobušenje,rezanjebetonaizbrinjavanjebetonskihblokova,SesvetskiKraljevec

Precizno rezanje i bušenje betona

Tvrtka LITOGRAD D.O.O. jedan je od najcjenjenijih izvođača grubih građevinskih radova na području matične županije i šire. Opredijelili su se za pružanje usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona, pri čemu poštuju uzuse struke te koriste suvremene strojeve i vrhunsku opremu.

Posvećeni su željama svojih klijenata i rastu i razvoju tvrtke, čemu svjedoči niz uspješno dovršenih projekata.

Za sve radove na izolaciji i potrebe za bušenjem i rezanjem velikih betonskih blokova, tu je LITOGRAD D.O.O.

U dogovoru s klijentima vrše rezanje zidova i stropova po pristupačnim cijenama, a ovisno o njihovim potrebama i preferencijama.


Vrhunski radovi na betonskim zidovima i stropovima

LITOGRAD D.O.O. tvrtka je koja već dugi niz godina pruža vrhunske građevinske usluge. Orijentirana je na sve vrste izolacijskih radova te bušenje i rezanje betona posebnim strojevima koji savršeno precizno režu otvore u zidovima i stropovima.

Djelatnici tvrtke kontinuirao se educiraju, kako bi mogli vršiti radove u skladu s ubrzanim tehnološkim razvojem.

Pri adaptacijama vrlo je česta potreba za uslugama ovoga tipa jer se prostorije unutar objekata mogu na taj način otvoriti ili pregradnim zidovima zatvoriti, ovisno o potrebama naručitelja radova. Rezanje je moguće vršiti vertikalno, horizontalno ili kružno, pri čemu se koriste posebne pile i moderna mehanizacija.

Za sve potrebe izvođenja preciznih i povoljnih građevinskih radova - LITOGRAD D.O.O.

Obratite se s povjerenjem.

Za sve dodatne informacije i upite, obratite se na navedene brojeve.

 • pon

  08:00-17:00

 • uto

  08:00-17:00

 • sri

  08:00-17:00

 • čet

  08:00-17:00

 • pet

  08:00-17:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr