Knjižare, repromaterial i školski pribor

MK KNJIGOVEŽNICA Uvezivanje knjiga Zagreb

Podjeli tvrtku:
MK KNJIGOVEŽNICA
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Voćarska 106, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Uvezivanje knjiga ono je čime se MK KNJIGOVEŽNICA koja posluje od 1989. godine i pruža sve usluge vezane uz knjigovežačke radove bavi.

Rade restauraciju starih knjiga sa laminacijom (zaštita specijalnom folijom nanesena vrućim postupkom), popravke i uveze starih knjiga, časopisa i novina, te klasične uveze nove građe. Sjedište je u Zagrebu, na adresi Voćarska 106. Kvaliteta usluga i radova nadaleko je poznata, čemu svjedoče mnogi zadovoljni klijenti, a to je ujedno garancija za nastavak uspješnog tržišnog poslovanja i u narednim godinama.


Uvezivanje knjiga Zagreb Hrvatska


Uvezivanje knjiga Zagreb

MK KNJIGOVEŽNICA tvrtka je s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, za koje vrijeme su ostvarili zavidne poslovne rezultate te razvili svoj posao do savršenstva. Na sve uvezane knjige u mogućnosti su otisnuti naslov u zlatu ili drugim bojama. Rade i specijalne uveze u kožu ili polukožu sa francuskim hrptom. Za restauraciju stare građe zadužen je restaurator tehničar s dozvolom za rad na restauriranju arhivske i knjižne građe te umjetnina na papiru od Ministarstva kulture. Sve knjige šivaju na ruku te popravljaju specijalnim materijalima predviđenim u tu svrhu.

Za restauraciju papira (knjiga) koriste samo bezkiselinske materijale od provjerenih dobavljača kao što je Neschenov filmoplas, Japanski papir (Japiko) i slično. Sav materijal je pohranjem u specijalnom regalu, gdje je zaštićen od utjecaja svjetla, prašine i drugih oštećenja.

Ponosni smo, što se možemo pohvaliti dugogodišnjom suradnjom s mnogim zagrebačkim kulturološkim ustanovama kao što su Muzej za umjetnost i obrt, Etnografski muzej, HAZU, Knjižnice grada Zagreba, Filozofski fakultet, Tekstilno-tehnološkim fakultet.

Uvezivanje knjiga usluge su koje pruža MK KNJIGOVEŽNICA.Odlična usluga

Ukoliko su Vam potrebne upravo ove usluge onda se nalazite na pravom mjestu. MK KNJIGOVEŽNICA iz Zagreba je do sada zadobila velik broj zadovoljnih klijenata koji ju rado preporučuju drugima.

Ono što izdvajaju iz svoje ponude je uvezivanje knjiga čija je cijena vrlo pristupačna, a omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno im se obratite i oni će odgovoriti na svako. Na Vama je samo da ih kontaktirate!

Uvezivanje knjiga usluge su koje pruža MK KNJIGOVEŽNICA. Obratite im se s povjerenjem!


Uvezivanje_knjiga_Zagreb21


Povoljna cijena uveza

MK KNJIGOVEŽNICA tvrtka je s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, za koje vrijeme su ostvarili zavidne poslovne rezultate te razvili svoj posao do savršenstva. Na sve uvezane knjige u mogućnosti su otisnuti naslov u zlatu ili drugim bojama.

U radu su vrlo profesionalni te poštuju dogovorene rokove, stoga izborom upravo njih nećete pogriješiti! Kontaktirajte ih prvom prilikom! Cijena uveza je vrlo pristupačna te je prilagođena tržištu!

Uvezivanje knjiga usluge su koje pruža MK KNJIGOVEŽNICA. Obratite im se s povjerenjem!

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se javite na kontakt brojeve.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Irma Bućan Maretić,dr. med. spec.

Specijalist obiteljske medicine Donji Muć

Donji Muć 222, 21203 Donji Muć

MIAB

Oprema za pročišćavanje voda Šibenik

Industrijska zona Podi, Dolačka 21, 22000 Šibenik

ADRIA ČELIK D.O.O.

Proizvodnja rebrastog betonskog čelika, Kaštel Sućurac, Splitsko-dalmatinska županija

Dr. Franje Tuđmana 78, 21212 Kaštel Sućurac

MOTO BIPS D.O.O.

Servis i prodaja motora u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Vladimira Nazora 25, 43000 Bjelovar