Obrada i proizvodnja kamena i betona

DIJAMANT REZ DALMACIJA D.O.O. Usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona Hrvatska

Podjeli tvrtku:
DIJAMANT REZ DALMACIJA D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Gorica 19, 23206, Sukošan
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2024

Poslovni prihodi
924.907,01 (2023)
Broj zaposlenih:
5 (2023)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona Hrvatska |


Poduzeće DIJAMANT REZ DALMACIJA d.o.o. posluje od 2019. godine sa sjedištem u Sukošanu, u Zadarskoj županiji, na adresi Gorica 19.

Primarna djelatnost tvrtke DIJAMANT REZ DALMACIJA d.o.o. je usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona što nude na području cijele Hrvatske. Njihova je usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona nadaleko poznata po svojoj vrhunskoj kvaliteti, te im se svakako javite.

Uslugarezanja,bušenjaibrušenjabetonaHrvatska1

Usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona Hrvatska

Pri svom radu koriste vrlo kvalitetne, profesionalne alate i strojeve, kao i provjerene tehnike kako bi osigurali uistinu besprijekornu izvedbu svih ugovorenih radova. Od usluga se posebno ističe usluga rezanja i bušenja betona što vrše zaista besprijekorno, na radost mnogobrojnih klijenata s kojima su surađivali.

Prednost ovako naprednih alata i tehnika, a konkretnije dijamantnog rezanja betona, je bolja preciznost i urednost rada, pri čemu se značajno umanjuje potreba za dodatnom obradom betona. Dijamantno rezanje betona vrši se profesionalnim rotacijskim pilama od strane stručnih djelatnika s bogatim iskustvom u radu.

Usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona dostupna je na području cijele Hrvatske, čime se u potpunosti prilagođavaju svojim klijentima - javite im se bez obzira na svoju lokaciju. Kvalitetne usluge dijamantnog rezanja, bušenja, brušenja i frezanja betona uvijek su Vam dostupne.

Uslugarezanja,bušenjaibrušenjabetonaHrvatska2

Pedantne usluge obrade betona

Ovaj tim stručnih djelatnika svoju djelatnost dijamantnog rezanja i bušenja betona obavlja profesionalno i odgovorno, na zadovoljstvo zavidno velikog broja dosadašnjih klijenata.

Odgovorni djelatnici poduzeća DIJAMANT REZ DALMACIJA d.o.o. usluge dijamantnog rezanja i bušenja betona obavljaju vrlo pedantno, pazeći na održivost i ukupnu kvalitetu rada zahvaljujući čemu su nadaleko prepoznati kao tvrtka od povjerenja.

Usluge dijamantnog rezanja i bušenja betona ovaj tim vrši zaista profesionalno, u Vašem najboljem interesu.

Također, usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona ove tvrtke je cjenovno pristupačna, što je svakako još jedan razlog da se javite upravo njima.

Svakako im se javite s punim povjerenjem.

Usluga-rezanja,-bušenja-i-brušenja-betona-Hrvatska-5

Usluga povoljnog i kvalitetnog dijamantnog rezanja

Sve naručene poslove obavljaju koristeći visokokvalitetne alate i mehanizaciju što kombiniraju s pouzdanim metodama dijamantnog rezanja i bušenja betona kako bi osigurali vrhunsku uslugu svaki put, a što može potvrditi velik broj dosadašnjih klijenata ovog uspješnog dalmatinskog poduzeća.

Povoljne cijene za visoku kvalitetu usluge dijamantnog rezanja još su jedan dobar razlog da se obratite upravo njima. Također, srdačni i profesionalni djelatnici na raspolaganju su Vam u svakom trenutku za sva pitanja i informacije.

Usluga dijamantnog rezanja i bušenja betona ono je što za Vas na raspolaganju ima poduzeće DIJAMANT REZ DALMACIJA d.o.o., te im se s povjerenjem obratite za zaista vrhunsku uslugu.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite i dogovore vezano uz njihove kvalitetne usluge obratite im se na gore navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

STUDIO MORPHOSIS D.O.O.

Energetsko certificiranje za EU projekte, Zagreb

Antuna Štrbana 4, 10000 Zagreb

IZOGRAD-COMMERCE D.O.O.

Kompletni završni radovi te hidroizolacije Zagreb

Remetinečka cesta 7, 10000 Zagreb

KLESARSTVO LUKINIĆ D.O.O.

Kompletni kamenoklesarski radovi, Bjelovar

Berek 129, 43232 Berek

COPY ZOMA D.O.O.

Printanje Zagreb

Savska cesta 196/4, 10000 Zagreb

MEŽNAR, GRAĐEVINSKE USLUGE

Asfalt Karlovac

Banija 29 A, 47000 Karlovac