Šumarstvo i sječa drva

TROP I TIN Uređenje okoliša, rušenje stabala Karlovac

Podjeli tvrtku:
TROP I TIN
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Hrnetić 13, 47000, Karlovac
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Uređenje okoliša, rušenje stabala Karlovac |


TROP I TIN, zajednički obrt za usluge u šumarstvu i uređenje krajolika, vl. Mateo Trop i Tin Butala, obrt je osnovan 2018. godine, sa sjedištem u Karlovcu, na adresi Hrnetić 13.

Primarna djelatnost obrta je uređenje okoliša i rušenje stabala. Obrt posluje na području Karlovačke županije. Kvalitetna usluga nadaleko je poznata, što je svakako garancija za nastavak uspješnog tržišnog poslovanja.

vrt-naslovna

Uređenje okoliša, rušenje stabala Karlovac

Zajednički obrt za usluge u šumarstvu i uređenje krajolika TROP I TIN novoosnovani je poslovni subjekt specijaliziran za pružanje visokokvalitetnih usluga uređenja okoliša i rušenja stabala, koje radove vrše na području matične županije. Pri izvođenu svih vrsta radova služe se vizijom i idejnim rješenjima za uređenje, koja dogovaraju u skladu sa željama i potrebama naručitelja usluga, a pri obavljanju poslova koriste samo suvremenu mehanizaciju i najkvalitetnije materijale, kako bi i finalni proizvod bio vrhunske kvalitete.

Brza, efikasna i precizna usluga - TROP I TIN.

Realan omjer cijene i kvalitete radova svakako je dodatan poticaj da zatražite njhove kvalitetne usluge, stoga im se obratite s punim povjerenjem.

Uređenje okoliša i okućnica ono je što u svojoj ponudi ima TROP I TIN.Vizualna rješenja za krajolik i okućnice

TROP I TIN, zajednički obrt za usluge u šumarstvu i uređenje krajolika nudi usluge uređenja okoliša i okućnice. Nalaze se u Karlovcu, na adresi Hrnetić 13.

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji ih hvale i preporučuju njihove usluge uređenja okoliša i okućnice. Svoje usluge nude po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Ljubazni djelatnici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ako ste u potrazi za izvođačima uređenja okoliša i okućnice, javite se zajedničkom obrtu za usluge u šumarstvu i uređenju krajolika TROP I TIN.

Za sve informacije obratiti se na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Upit

Poštovani, Imam u općini Vojnić (Biljeg) u dvorištu 4 bora visine do 12 metara koja bi trebalo srušiti (blizu su kućnog krova) pa me zanima Vaša cijena za dolazak i rušenje. Unaprijed hvala i lijep pozdrav Snježana Pleša

Odgovor - TROP I TIN

Poštovani, Kontaktirajte nas na jedan od navedenih brojeva radi daljnjeg dogovora. 091/601-4562 091/479-3030 . Hvala, TNT Usluge


Rusenje drveca

Dobar dan. Trebao bih okrajčiti i odrezati do pola jedan bor ,visine 10-15 metara u Gornjoj Trebinji 15 km od Karlovca.Možete mi otprilike napisati cijenu usluge. Hvala

Odgovor - TROP I TIN

Poštovani, Kontaktirajte nas na jedan od navedenih brojeva radi daljnjeg dogovora. 091/601-4562 091/479-3030 Hvala, TNT Usluge


Rušenje drveta

Poštovani, zanima me da li se može sa vama dogovoriti rušenje jednog velikog, razgranatom drveta u Donjem Zvecaju, iza Duge Rese. Teren je uzak i treba rezati granu po granu, a deblo barem na 2 dijela. Molim vas, ako može, javite mi koliko unaprijed treba dogovoriti sječu i koja bi bila cijena. Mogu poslati fotografije drveta da dobijete uvid u stanje. Hvala na vašem odgovoru.

Odgovor - TROP I TIN

Poštovani, Kontaktirajte nas na jedan od navedenih brojeva radi daljnjeg dogovora. 091/601-4562 091/479-3030 Hvala, TNT Usluge


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

OGRADE HL D.O.O.

Proizvodnja, montaža i ugradnja ograda, Gorjani, Đakovo

Bolokan 6, 31422 Gorjani

GRAĐENJE, TRGOVINA I PRIJEVOZ KOLAK d. o. o.

Kvalitetna gradnja od temelja do krova i završni građevinski radovi Rijeka, Primorsko-goranska županija

Oktavijana Valića 63, 51000 Rijeka

"EL-BO", vlasnik Bokulić Željko

Kompletni završni radovi u građevini Podhum i Rijeka

Podhum 304, 51218 Podhum

ASTRA PLIN D.O.O.

Servis plinskih bojlera i prodaja spremnika, Novigrad

Ul. rijeke Dragonje 21, 23312 Novigrad

DENI TAXI J.D.O.O.

Najsigurniji povoljan taxi Rijeka, Primorsko goranska županija

Mihanovićeva 35, 51000 Rijeka